keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Keittiössä tapahtuu..

Keittiössä on tapahtunut pieniä juttuja. Ikkunan alla on ollut yksi laatikosto rullilla ja nyt olen sen vetänyt paikaltaan keskelle keittiötä pieneksi saarekkeeksi. Nyt se vielä näyttää hieman keskelle lattiaa tiputetulta, mutta suunnitelmissa on paneloida runko valkoiseksi ja luulenpa, että se sen jälkeen istuu tuohon paremmin :) Ja sitten tietysti kylkeen koukkuja ihanille pikkujutuille :) Matonkaan ei nyt tarvitsisi olla enää noin iso. Nyt voisin myös saada tuohon yläpuolelle sellasen roikkuvan rautakoukuston, jollaisesta oon haaveillu, mutta sille ei oo aikaisemmin ollu paikkaa keittiössä. Ja on tässä järjestelyssä toki käytännöllinenkin puoli, koska nyt voin tehdä enemmän asioita keittössä kasvot olkkariin päin, ja voin samalla pitää silmällä tuota meidän liikkeelle lähtenyttä pikkuneitiä!:)


Bongaa Baby :)


Pitihän sitä aukon kohdalle tehdä sitten verho :) Sellainen syntyi näppärästi pellavakankaan jämästä ja pitsistänauhasta. Verholla on tankona sellainen paneliverholle tarkotettu pieni tanko kiinnikkeineen. On muuten tosi kätevä idea. Tanko on kuin tehty tuohon väliin ja kiinneet kun kääntää väärinpäin ja laittaa ruuveilla runkoihin, saa verhon kätevästi pois ja takaisin. Eikä muuten verho roiku kaarella niinkuin niillä vaijereilla joskus tekee..7 kommenttia:

 1. Ihanan näköstä taaskin :) Kiva verho :))

  VastaaPoista
 2. hah hah.. baby bongattu ;). Ihanan näköistä.. edelleen :)

  VastaaPoista
 3. Kuule bonkasin teijän olkkarist ton todella kauniin ison seinäkellon ja olisinki kysyny et mist olet sen ostanu ? Olis ihana :)

  VastaaPoista
 4. Hansu kiittää :)
  Johanna: Netistä jostain pienestä sisustuskaupasta olen sen tilannut, mutta vaikka kuinka mietin, en millään muista mikä kauppa se oli. Siitä on aikaa useita vuosia.. saattaa olla ettei tuota ole enää edes olemassa. Mutta googlettamalla kelloja taisin sen silloin löytää :) Tuo on kyllä ollut ihan helmilöytö, tykkään siitä tosi paljon :)

  VastaaPoista
 5. voi senttäs :( Olen kans googlettanu pal mut en ole löytäny mittää vastaavaakaan :( Se on ain niin et ku tarvii jottai ei löydä ja sit ku sitä ei enää tarvii ni sit löytyy heti ;)

  VastaaPoista
 6. Olen laittanu sul, tunnustuksen mun blogiini ♥

  VastaaPoista
 7. Nyt löytyi kaunis koti ja kaunis blogi, klikkasin itseni lukijaksi :). Ja toivotan sinut tervetulleeksi lukemaan minun uutta blogiani :)!

  VastaaPoista