lauantai 25. syyskuuta 2010

Sateinen lauantai

Pitkästä aikaa vapaa viikonloppu ja tämä sateinen lauantai on mennyt tiiviisti sisäsitiloissa puuhastellen. Nyt nautin takkatulen ja kynttilöiden tunnelmasta, sekä siemailen lasillisen bloggailun lomassa. Olen kierrellyt taloa ympäri kameran kanssa ja kuvaillut epämääräisiä asioita ja pieniä yksityiskohtia aikani kuluksi. Nyt siis luvassa sieltä täältä otettuja kuvia kodistamme.

Mutta aloitanpa jutun päivän puuhastelulla. Kirpparilta joskus löytämääni kakkumuottiin tein tällaisen koristuksen. Idea on jo aiemmin mainitusta Anna hyvän kiertää -kirjasta. Siinä kakkumuottia käytettiin valokuvakehyksenä.Sain tänään kaksi uutta kaunista lyhtyä. Vielä ne ovat eteisessä tunnelmaa tuomassa mutta siirtyvät varmaan ulos terassille jossain vaiheessa.

Ja nyt niitä sieltä-täältä-kuvia;

Tunnelmallista lauantai-iltaa kaikille! :)

5 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallisia kuvia. Mukavaa lauantai-illan jatkoa myös sinulle.

  VastaaPoista
 2. Kauniita juttuja sulla! Pitää kyllä tota kirjaa koittaa metästää itellekin.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia, ihanan tunnelmallista! Ja mäkin olen torttuvuokasta askarrellut omassa blogissani jotain... http://pikkuunelmia.vuodatus.net/blog/2610978/lahjontaa/

  VastaaPoista
 4. hups, jostain syystä oli äskeiseen kommenttiin väärä linkki tuosta nimestä, tässä siis oikea!Mutta edellisessä tuo torttuvuoka-juttu menee oikein!

  VastaaPoista
 5. Paljon, paljon katseltavaa näissä kuvissa, niin paljon ihania yksityiskohtia ja kauniita tunnelmia. Tykkään!

  VastaaPoista