maanantai 6. kesäkuuta 2011

Kirpparilöytöjä ja muuta mukavaa

Heipä hei taas pitkästä aikaa :) Aika menee ihan liian nopeaa ja päivistä tuntuu tunnit loppuvan. Täällä on puuhasteltu jos jonkinlaista ja nyt luvassa muutama kuva esimakuna kirpparilöydöistä ja ostosreissun tuliaisista.

Myöhemmin luvassa kuvia talosta, joka on saanut maalia pintaansa oikeen urakalla. Maalia on sudittu reipas 150 litraa viimeisen kuukauden aikana. Lisäksi ollaan istutettu 35 norjanangervoa, 6 jalohortensiaa ja perustettu perennapenkki. Kesäkukatkin on laitettu ja siinä sivussa saatu muutama hortensia paleltumaan hallayönä. Vielä olen pysynyt vauhdissa kasvavan mahan kanssa ja hommia olenkin tehnyt siinä ajatuksessa, etten elokuun jälkeen enään koskaan pääse tekemään mitään :) liekö jotain pesän rakennusviettiä ;) Pienellä reissullakin käytiin tekemässä hankintoja vauvalle ja kaikki alkaakin olla jo pikkuhiljaa kasassa :)

Meidän paikkakunnalle on avattu uusi, aivan ihan kirpputori ja olen sieltä käynyt tekemässä löytöjä. Alla kuvat pienestä ihanasta jakkarasta ja sekä vanhasta ovesta, jolle annoin uuden elämän sängynpäätynä. Molemmat ovat herkullisen mintun vihreitä ja ihanan kuluneita. Aion makustella näitä värejä nyt hetken ja tuumailen maalausta. Alimmaisena vauvan vaatteille ostettu lipasto Ikeasta. Kovasti tykkään tästä Hemnesistä.

Aurinkoista kesäkuuta kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Hei!

    Törmäsin blogiisi eilen ja ihastuin! Teillä on kyllä kaunis koti ja ihania kirpparilöytöjäkin olet tehnyt. Suloinen oli myös tuo vauvankehto, ja paljon onnea loppuodotukseen :)

    Pidin erityisesti siitä teidän valkoiseksi maalaamasta talonpoikaispenkistä, itsellä olisi myös haaveena löytää samantyylinen.

    Suunnittelit myös valaisinta erkkeriin, ihan vaan omasta kokemuksesta voin sanoa, että heinäseipäistä saa kyllä kivoja valaisimia. Tehtiin itselle keittiöön ja olohuoneeseen lamppu kun ei mistään sopivia löytynyt ja olen kyllä tykännyt!

    VastaaPoista