keskiviikko 22. elokuuta 2012

DIY Dreamcatcher maalaisromanttiseen tyyliin

Tämä on taas näitä Pinterestistä bongattuja ideoita. Joku oli itse tehnyt kauniin unisiepparin. Ajatuksen tasolla unisiepparit on kiehtonu mua kauan, mutta en ole koskaan pitänyt sellaisista perinteisistä sulkahärpäkkeistä. Aikani kun tätä unisieppari asiaa pyörittelin ja jalostin niin sainhan siitäkin tehtyä jotain itselle mieluista ja  omaan makuun sopivaa!:) 

Äitini kaiveli kätköistään vanhoja pitsiliinoja, joiden joukosta löytyikin sopiva. Rautalangasta väännettiin liinan kokoinen ympyrä ja siitä se sitten lähti :) Rautalangan ympärille pyörittelin narua ja jemmasta kaivoin pieniä pitsin palasia ja muita ylijääneitä nauhoja, joita sitten solmin kiinni. Taisi siinä mennä suikaleiksi myös vanha pitsiverhokin :) 
Hauska lopputulos :) Innostuin niin, että taidan tehdä pikkuneitin huoneeseenkin oman pienemmän ja värikkäämmän. Isäntä tosin vähän kauhisteli tekelettäni; sanoi sen tuovan mieleen sen unisieppari-leffan ;) No, saas nähä millaisia unia sitä ensi yönä nähään vai nähäänkö ollenkaan :)
Hyvää yötä!:)


6 kommenttia:

 1. Kiva ja toteuttamisen arvoinen idea. Varsinkin kun se omantyylinen unisieppari on vieläkin löytämättä vaikka monta vuotta oon jo etsinyt :)

  VastaaPoista
 2. hieno unisieppari, minäkin olen noita katsellut..ja ihastellut..kaunis on kyllä tekeleesi ja mikä parasta itse tehty..ja suunniteltu ja hyvin sopii nuo puusydämmet tuonne väliin roikkumaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana idea ja mahtava toteutus. Mä olen kanssa vähän väliä pohtinut moista vempelettä, mutta kiertänyt ne juurikin varmaan tuon elokuvan takia kaukaa ;). Mutta tämähän olisi ihan mahtava. Saas nähdä, joudunko varastamaan ideasi :)

  VastaaPoista
 4. ihana blogilöytö taas..jään seurailemaan mielenkiinnolla..

  VastaaPoista
 5. Törkeän ihana ;D itelläni on kaksi vanhaa siepparia, jotka kyllä toimii, mutta haluan uuden .Saa nähdä, onko seinälläni pian tuollainen...

  VastaaPoista