lauantai 22. joulukuuta 2012

Joulusiivoukset

Minulla on ollut tänään viikon ainoa vapaapäivä ja luonnollisestihan se on käytetty tehokkaasti siivouspuuhiin! :) Kummallista miten siivoilukin tuntuu joskus ihan kivalta :)
Varsinkin nyt kun olen jälleen täysipäiväisesti töissä, niin vapaista, kotona touhuilusta ja ihan niistä arkiaskareistakin nauttii taas eri tavalla kun hoitovapaalla koko ajan kotona ollessa :)
 

 
 Mihinkään äärimmäisiin hammasharjalla hinkkailuihin en tänä vuonna ole (vielä) sortunut joulusiivouksien nimissä. Sellaistakin on joskus meillä kyllä nähty :) Tänä jouluna osittain ajan puutteen ja osittain lähes äänen nopeudella sotkevan pikkuneitin vuoksi päätin olla hössöttämättä turhia, eli ihan perus viikkosiivouksilla mennään :)
 
 
Ruokapöytä käännettiin toisinpäin ja tuolit kannettiin takaisin pöydän ympärille. Joulupäivänä meillä syödään isolla porukalla ja istumapaikkoja tarvittiin lisää. Tiedossa on iloista yhdessäoloa perheen ja läheisten kanssa! Minulle se on parasta joulussa!♥
 

 
Meidän perheessä minä taidan olla se, joka odottaa aattoiltaa kaikkein innokkaimmin! Pikkuneiti ei vielä osaa pukkia odottaa, mutta minä odotan jännityksellä sitä miten neiti reagoi pukkiin ja lahjapaketteihin!:)

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka mahdottoman kaunista siellä ja ihana tunnelma ♥ Hyvää Joulua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Oikein hyvää Joulua myös teille ♥

   Poista
 2. Kaunis on teidän joulu!

  Rauhallista Joulua!

  VastaaPoista
 3. Onpas valoisan joulunnäköistä ja varmasti illan tullen todella tunnelmallisen näköistä! :) Meillä vielä loppu silaus jää huomiselle aamulle, huh mutta hiljaa hyvä tulee. Rauhallista joulua teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 luulenpa että meilläkin tehdään vielä muutama loppusilaus ennen aattoiltaa :) on meinaan tuo meidän pieni touhutäti niin kova sotkemaan ja levittämään tavaroita että huh huh :)

   Poista