keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Oma maa mansikka

Jatketaan vielä pihakuvilla ja pienellä mansikkamaa-postauksella :)
Viime syksynä siis laitettiin pieni mansikkamaa ja voi miten iloisia ollaan oltukaan kun mansikkaa on tullut jo nyt ekana kesänä enemmän kuin osattiin toivoa. Pakkaseen asti ei satoa vielä tullut, mutta naposteluun ja mansikkakakkuun on mukavasti aineksia riittänyt.
Alimmassa kuvassa pikkuneitillä kädessään oman maan ihka ensimmäinen mansikanmollukka ♥
Ensi kesälle suunnitelmissa olisi perustaa pieni hyötypuutarha mansikkamaan viereen.
 
10 kommenttia:

 1. moikka. :) löysin vastikää blogisi ja olen ihastellut sinun sisustusta! oletko itse tehny sohvapöydän vai tilannut sen jostain? se on aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka ja kiitos :)Sohvapöytä on itse tehty vanhasta laudasta ja heinäseipäistä :)

   Poista
 2. Hei! Olen uutena lukijana kolunnut blogiasi monta päivää :) Ihania oivalluksia, meillä näyttäisi olevan niin samanlainen sisustusmaku. Minulla vaan nuita tekeleitä on kesken vähän joka puolella, anoppikin kommentoi vähän silmiä pyöritellen että "sulla noita ideoita sitten vaan riittää.." Ideat ei olekkaan ikinä se ongelma, vaan toteutus! Ihana blogi, jään tässä sivusta seuraamaan sinun ideoitasi :) -mmaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!:) Kiva kun olet löytänyt tänne!:) Minulla tuppaa olemaan vähän samaa vikaa tuon toteutuksen kanssa. Ideoita löytyy paljon ja toteutus monesti aloitetaan tosi innolla ja vauhdilla mutta kummasti se valmistuminen alkaa venymään ja venymään.. :)

   Poista
 3. Täällä myöskin yksi blogin uutena löytänyt. Olen muutamassa päivässä lukenut sen läpi ja ei voi kuin ihastella! Sinulla on kaunein blogi ja koti, jotka olen tähän mennessä nähnyt. Kivasti myös kirjoitat ja hyviä valokuvia, kiitos silmänilosta.:)
  Inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Inka!:) Toivottavasti viihdyt jatkossakin juttujeni parissa!

   Poista
 4. Ahrerasti olet hoitanut mansikkamaitasi, kauniilta näyttää pihapiiri!

  VastaaPoista
 5. Moiks!Niin monta monituista kertaa on tullut sivujasi selailtua ja miljoona ideaa saatua,että ajattelin sitten kommentoidakkin välillä=)Meidän isännys ei enää tykkää näistä sun sivuista kun jotenkin kummasti sille tulee aina jotain tekemistä kun oon täälä pyörähtäny;)
  Ihana mansikkamaa teillä,mekin laitettiin tänä kesänä ja kovasti ollaan ihmetelty kun ollaan muutamia masikoita jo saatu maistaakkin. Aurinkoisisa päivä sinne suunnalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Ulla!:) Mukavaa saada näin kivoja kommentteja! On kivaa jakaa ideoita ja inspiraatioita muillekkin, se on just parasta bloggailussa!:)
   Lämmintä keskiviikko iltaa!:)

   Poista