maanantai 29. maaliskuuta 2010

Kuvia kodista ♥

Alakerran kylppärin kaksi suihkua on jotain niin luksusta..
Yläkerran kaksi pikkumakkaria vielä tyhjillään.. Joskus toiveissa saada niihin pieni tyttö ja poika majoitettua.:)
Yläkerran kylppäri on samaa linjaa kuin alakerran vessa ja kylppäri.
Alakerran kirjastohuone. Vielä aika tyhjillään. Takaseinän tapetti on mielestäni ollut nappivalinta, vaikka aika summissa pienen näytepalan perusteella Laura Ashleyltä sen tilasin. Samaa tapettia on porrasaukon korkealla seinällä.Ruokailuryhmä on Anttiinaa. Pöydän reunassa kiertää halkaistut heinäseipäät. Pöydästä lähti innostuksemme heinäseipäisiin ja niiden käyttöön sisustuksessa..:)
Ja kuten kuvista voi arvata, olen nyt mieltynyt turkoosiin ja ripotellut väriä ympäri taloa muodossa tai toisessa. Myös sohvat ovat Anttiinaa ja ne ovat vain n. viikon vanhat. Vanha sohva löysi paikkansa yläkerran aulasta.
Meidän makkariin olen jo vaihtanut kesäisempää, alkoi punainen väri jo niin tympiä. Seinällä on omatekemä taulu heinäseväs-kehyksineen. Verhot ovat äitini kovalla työllä kutomat ja siksi niin kovin arvokkaat. Piristystä verhoihin sain käyttämällä hamppuköyttä kiinnitykseen.
Ihana sisustustarra löysi pitkän pohdinnan jälkeen paikkansa pesuhuoneen seinältä, ja siihenhän se sopii vallan mainiosti. Myös täällä hieman turkoosia pyyhkeiden muodossa.
Kello on suuri ylpeyden aiheeni ja todellinen löytö. Se sopii niin kauniisti tuohon senkin yläpuolelle.
Keittiö on kodin sydän, niin myös meillä. Kuvassa näkyy juuttimattoni, johon omaan viha-rakkaussuhteen. Se on mielettömän ihana, mutta vihaan sitä, miten paljon siitä irtoaa kaikenmaailman haituvia.
Keittiön ikkunassa roikkuu heinäseiväskyhäelmä, johon saa kivasti roikkumaan pieniä söpöjä esineitä.Vanha Singerinpöytä on mummolasta pelastettu. Harmikseni konetta siihen ei ole löytynyt. Lamppu on ikivanha, löytynyt äitini kätköistä. Varjostin sai uuden päällisen vanhasta säkkikankaasta.
Meidän makkarissa rakastan tumman ja vaalean ihanaa kotrastia. Sängynpeitto on mummoni kauan sitten virkkaamaa.
Myöskin keinutuoli on mummolan varastosta pelastettu ja meillä se sai uuden elämän hiottuna ja uudelleen maalattuna.
Vanha sohva siis löysi paikkansa yläkerran aulasta. Melkoinen operaatio olikin saada sohva alhaalta ylös kun se ei portaista sopinutkaan taittumaan. Siispä sohva traktorin kauhaan ja parvekkeen kautta tupaan. En voinut kuin kauhun sekaisin tuntein seurata nosto-operaatiota.:)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti