maanantai 29. maaliskuuta 2010

Tästä se alkaa..

Olen jo pitkään ollut innokas blogien lukija sekä sisustus- ja askarteluideoiden etsiskelijä ja myös usein olen miettinyt oman blogin tekemistä... Kauan asia muhikin vain mietinnän asteella, kunnes tänä aamuna yllätin itseni koneelta puuhastelemasta omaa blogia. :)

Ihan alkutekijöiksi kerron hieman historiaani, niin pieniä kuin hieman suurempiakin asioita matkan varrelta. Olen 23-vuotias vastavalmistunut sairaanhoitaja Etelä-pohjanmaalta. Tällä hetkellä työskentelen vanhusten parissa ja pidän todella työstäni, mutta suurin intohimoni on mielenterveystyö. Lyhyesti kerrottuna rakastan Dan Brownin kirjoja, Tommyn runoja, Housea, nostalgiaa ja sisustamisen ohella paras harrastukseni on nukkuminen.:) Olen myös neuroottinen pitämään asiat ja tavarat järjestyksessä. Lisäksi olen hätähousu, kaikki-mulle-heti-tyyppiä.:) Avomieheni kanssa olemme kohta vuoden asuneet ihka omassa unelmiemme talossa. Teri-talojen paketti saapui tontilemme juhannuksen alla 2008 ja vajaa vuotta myöhemmin kannoimme sohvia sisään. Sulhon kanssa on kimpassa oltu seitsemän vuotta ja sukulaiset odottelevat kovasti jo häitä tanssittavaksi..:) Eli jossain vaiheessa saattaa blogiini ilmestyä myös häähaaveilua ja -suunnitelmia.

Olen mitä innokkain sisustaja ja rakastan kaikkea vanhaa, maalaisromanttista, takorautaa ja vanhaa puuta, eityisesti heinäseipäät ovat viimeaikoina olleet suuressa suosiossani. Vasta nyt oman kodin ja ISOMMAN keittiön myötä olen löytänyt rakkauden leipomiseen ja kokkailuun. Myöskin liian pitkään kestäneen opiskeluputken loppumisen jälkeen olen löytänyt aikaa ja intoa puuhastella ja askarrella. Äidiltäni joululahjaksi saama ompelukone on ollut myös ahkerassa käytössä ja innokaasti harjoittelen ja kehitän ruostuneita taitojani neulomisen saralla. Blogiini päivittelen kuvia kodistamme, sisustusjutuista ja puuhasteluistani. Myös leipomuksiani saattaa vilahdella siellä täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti