torstai 22. huhtikuuta 2010

Kinkkupiirakkaa ja kirpparilöytöjä

Innostuin eilen illalla tekemään pitkästä aikaa kinkkupiirakan. Päivä oli mitä onnistunein ja halusin yllättää iltavuorosta saapuvan mieheni hänen lempparillaan.

..Ja syy onnistuneeseen päivään löytyy alta. Kauppareissulla eksyin kirpparille ja ah minkä löydön tein! Tämä ihana lipasto suorastaan huusi minua nurkassa. Hinta ei ollut huima ja niimpä kirpparin pitäjä (onneksi mies) änki lipaston autooni. Lipasto on selvästi elämää nähnyt kaikkine pienine kolhuineen ja yksi puinen nuppivedinkin on matkanvarrella hukkunut. Mutta sehän ei minua haittaa.:) Kirpparilta ei sitten auttanut kuin suunnistaa rakennustarvikeliikkeeseen ja ostaa kalustemaalia ja uudet vetimet. Löysinkin hienot antiikkimessinkiset nupit, joiden luulen sopivan passelisti uuden valkoisen pinnan kanssa.
Kun mieheni illalla saapui töistä, oli häntä eteisessä vastassa tällainen näky.:) Sain eilen kertaalleen lispaston maalattua ja nyt aion pian aloittaa toista kierrosta ja toivon sen riittävän. Vaikka tykkäänkin puuhastella, pitäisi kaikki olla valmista heti, enkä tiedä kuinka hermoni jaksavat jos joudun vielä yhden päivän odottelemaan kolmatta kerrosta.:) Se on tätä hätähousuna olemisen ihanuutta! Myöhemmin on luvassa valmiita kuvia lipastosta..Löysin samaiselta kirpparilta myös tämän virkatun päiväpeiton. Hieman sekin elämää nähnyt mutta jotain siitä aion puuhastella.. ehkä tyynynpäällisiä.. hmm..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti