keskiviikko 28. huhtikuuta 2010

Tonkkailua..:)

Pyörähdin tänään jälleen kirpparilla ja sisälle astuessani olin takamukselleni lentää.. Siinä ne nököttivät ovensuussa ja ihan kaksin kappalein, nimittäin vanhat maitotonkat. Todella hyväkuntoiset ja HALVAT.. Ne olivat heti minun!:) Olen joskus aikaisemmin tonkkia etsiskellyt ja kuullut muidenkin sellaisia etsivän, mutta eipä vain ole onnistanut. Ja jos jotain edes sinnepäin onkin löytynyt, on hinta ollut sen verran päätä huimaava, että haaveet tonkista hautautuivat pitkäksi aikaa. Nyt en voi kuin ihmetellä, miten joku on voinut niistä luopua.. Tämä joku ei ainakaan ole tiennyt tonkkien todellista arvoa.. Mutta minun onnenihan se on!:) Toisen roina on toisen aarre! Kirpparilta lähti mukaan myöskin emalisanko.. niin ihana! Miten voikaan pienet asiat tehdä ihmislapsen onnelliseksi!:)3 kommenttia:

 1. Tervetuloa lukijaki Werannalle Hansu!
  Minäkin metsästin monet vuodet maitotonkkaa ja lopulta anopin hyvä ystävätär toi kototilalta yhden kaunistamaan rapunpieltämme.
  Kauniita askartelujakin olet tehnyt. Korttisi ovat söpöjä!

  Mukavaa alkanutta kesää, kait niin voi sanoa kun on 1.5.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kiitos!:) Pidän kyllä noita tonkkia todellisena löytönä..:)
  Aurinkoista kesän odotusta!

  VastaaPoista
 3. Hassua,että ihmiset maksavat noista maltaita. Maitotilallani tonkat ovat vielä siinä käytössä mihin alunperin valmistettukin!:)

  VastaaPoista