lauantai 1. toukokuuta 2010

Kesämökin siivousta

Vietimme tänään äitini kanssa päivän mökillä siivoillen ja laittaen paikkoja jo kesäkuntoon. Vaikka päivä oli tuulinen ja sateinen, oli mukavaa viettää "laatuaikaa" yhdessä. Liian harvoin ehdimme äitin kanssa nykyään puuhastella yhdessä. Viimeisestä käynnistäni mökillä olikin jo kulunut paljon aikaa.. taitaa olla viimevuoden syyskuuta jos oikein muistelen..
Toin mökiltä kaikki matot, verhot ja petivaatteet kotiin pestäviksi ja luulempa, että lähden pian ostosreissulle ja päivitän hieman mökin värimaailmaa joka on muutaman viimeisen vuoden ollut aika.. no.. sanotaanko, että liian sininen. Nyt kaipaan jotain muuta, jotain vaaleaa ja hempeää..:)

Olen aina harmitellut sitä, miten vähän kerkeämme kesäisin viettää aikaa mökillä. Toivon, että tuleva kesä toisi siihen poikkeuksen, nyt kun talokin on valmis ja olempa tainnut muutaman oikean kesälomapäivänkin itselleni tienata..=)

Voi tuskin maltan odottaakkaan niitä kauniita, rauhallisia kesäiltoja ja öitä.. Kun voi katsella auringonlaskua mökin terassilta saunan raikkaana!♥ Mökki on edesmenneen isäni tekemä ja se oli kovin rakas paikka hänelle. Siitä syystä se tärkeä paikka myös minulle.. Siellä tunnen olevani lähempänä isää kuin missään muualla. ♥

Tuulen ja sateen lomasta pilkisti hetken tänään myös aurinko ja sain otettua muutaman fiilistelykuvan...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti