keskiviikko 12. toukokuuta 2010

Sisustusostoksilla

Kävimme viime viikolla Keskisellä sillä ajatuksella, että löytäisimme kivoja pieniä sisustusjuttuja mökille ja ennenkaikkea edullisesti. Matkanvarrella halusin tietenkin poiketa Sisustus Kokon ihanassa sisustusputiikissa. Ja tottahan sieltä löytöjä tein, tosin ne tulivat meille kotiin. Käteen jäi mm. aterinlaatikko, taulu, takorautaisia hyllynkannattimia sekä hieman pitsi- ja koristenauhoja.


Keskisellä oli valtavat määrät ihania sisustusjuttuja, eikä hinta siellä ole päätä huimaava, joten aika surutta hamstrasin tavaraa...:) Tavarat alla olevassa kuvassa löysivät paikan kotoa. Jostain kumman syystä olen viimeaikoina ostellut ihan melkein huomaamatta maitotonkka-aheisia juttuja. Jokin niissä nyt minua kiehtoo. :) Ihastuin valtavasti tuohon kirjan näköiseen säilytysrasiaan. Se on niin kauniisti patinoitu.

Ja sitten itse ostosreissun pääasiaan, eli kyllä sinne mökillekkin löytyi sieviä ja edullisia juttuja. Näillä saan sitä kaipaamaani vaaleutta ja hempeyttä mökillä jo olemassaolevien sinisten sävyjen rinnalle. Lisäksi minulla on mökille vietävänä vanha valkoinen sängynpeitto ja juuri maalaamani valkoinen hyllykkö. Kumpa lähipäivinä ehtisin lähteä mökille laittamaan kaikki paikoilleen..:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti