tiistai 10. elokuuta 2010

Erkkerin uudet verhot & puuhasteluhuoneen suunnittelua

Heipä hei! :)
Keittiöön olen tilannut uudet verhot. Jotexilta löysin sopivat rullattavat kapat alle 10 euron kappale hintaan. Ovat todella kivat ja mielestäni tuovat pehmeyttä tilaan.. Mutta jotain juttua ne vielä vaativat ja mietinkin josko jotain tekstin tynkää niihin kehittelisi.. Täytynee hieman vielä silmitellä ja tuumailla..:)
Päivän polttava aihe on työhuone. Olen jo pitkään suunnitellut alakerran pienestä työhuoneesta itselleni puuhasteluhuonetta, jossa olisi kunnon tilat askarteluun ja ompeluun. Tällä hetkellä tarvikkeeni ovat sijoitettuna ympäri ämpäri taloa ja se alkaa hiljalleen tympiä. Aina kun aloitan ompelemaan jotain, täytyy ensin kaivaa koneet ja tarvikkeet sieltä täältä ja tuolta, ja aina on jotain hukassa. Olisi niin mukavaa kun kaikki tarvikkeet olisivat helposti ja kauniisti saatavilla ja esillä. Ja ennen kaikkea tarkoitus olisi, että huoneessa viihtyisi ja se antaisi inspiraatiota puuhasteluun. :)
Tähän asti suunnitelmani ovat olleet vain puheasteella, mutta ehkä nyt kun asian tuon näin julki, joudun pistämään vauhtiä töppösiin ja hommat pyörimään! :)

Tällä hetkellä huone näyttää siis tältä. Se on niukasti kalustettu ja toimii nyt lähinnä isännän harrasteluhuoneena. Muutoksen myötä siirtyisi isännän musahuone yläkertaan.


Tällä hetkellä askartelutarvikkeeni ovat sikin sokin visusti piilossa kaapin perukoilla. Miten mukavaa olisikaan järjästellä ne kauniisti esille..

Tarvikkeita siis on ympäri taloa siellä, täällä ja tuolla:

2 kommenttia:

  1. Voi tuo sijoittelu sinne tänne ja tuonne on niin tuttua. Itselleni haaveilen pientä tilaa yläkerran aulaan ja mies onneksi vihreää valoa asialle jo näyttikin :)

    Ei muutakun tuumasta toimeen ja sitten kuvia näytille ;)

    VastaaPoista
  2. Kivat verhot olet löytänyt!! Tuo on tuttu juttu meilläkin, että minun ompelutarvikkeet on siellä sun täällä vieläkin. Ensin otin käyttööni alakerran pikkuhuoneesta yhden nurkkauksen ompelukoneelle, muutoin oli yleisenä lasten askarteluhuoneena. Juuri kun sain sitä huonetta hiukan laitettua, miehelle tulikin akuutti tarve omalle työhuoneelle ja jouduin ompelukoneineni evakkoon makuuhuoneen nurkkaan, eikä sinne tietenkään mitään mahdu. On se kumma kun yli 160 neliön talosta ei vaan tilaa löydy! :))Toivottavasti sinä saat mukavan ompeluhuoneen laitettua!
    Mukavaa viikonjatkoa!!

    VastaaPoista