keskiviikko 11. elokuuta 2010

Kurkistus eteiseen

Nyt kun on päästy hyvään alkuun taloesittelyssä, niin jatketaan kierrosta kurkkaamalla eteiseen tai paremminkin eteisaulaan. Tila on iso ja avara, hieman ehkä epäkäytännöllinenkin, mutta ajaa kyllä asiansa. Alakerrassa eteinen, keittiö ja olohuone ovat isoa yhtenäistä tilaa ja pitkälti tästä syystä värimaailma on niissä sama. Avaruus oli se vaatimus, mikä meillä oli kun talomalleja aikanaan alettiin katselemaan. Ja olen kyllä ollut tyytyväinen valintaamme. :)
Talon sisustaminen on vielä alkutekijöissä ja sen omimman jutun löytyminen odotuttaa vielä itseään, mutta hiljaa hyvä tulee. :)Porrasaukon kuviotapetti on Laura Ashleyn Wiltonia. Tapetti miellyttää kovasti minun silmääni..
Pidän suunnattomasti tuosta vanhasta Singerin pöydästä...


Verhot ovat alkuaan olleet päiväpeitto, mutta kun se päätyi minun omistukseeni, ei siitä enään ollut alkuperäiseen tarkoitukseen. Niinpä pienellä vaivalla se sai uuden elämän verhoina ja tyynynpäällisinä.. Verhona simppeli ja nätti hapsuineen kaikkineen.. :)

Arkku on appiukon ja isännän yhteistyönä toteutettu. Hansuhan toimi projektissa lähinnä työnjohdollisissa tehtävissä.. ;)

Vanhan lampun varjostimen tuunailin käyttämällä vanhaa säkkikangasta ja pitsiä.. Jotenkin ihana yhdistelmä, rouhea, kulahtanut säkkikangas ja hentoinen, puhdas pitsi..


5 kommenttia:

 1. Oon kyllä niiiin kateellinen tilavasta eteisestä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan avara onkin teidän eteinen! Meillä taitaa olla samoja rottinkituoleja?!
  Paljon ihania aarteita ja tykkään kans lampunvarjostimesta, hieno!

  VastaaPoista
 3. Täällä on uusi kaunis blogi! Jään seuraamaan ja liityin lukijaksi:)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Löysin blogisi ihan vastikään ja ihastuin heti:o)
  Haluaisinkin kysyä tarkempia tietoja maalista, jolla olette seinänne maalanneet. Olemme uudistamassa omaa eteistämme ja tuo ruskehtava väri näyttäisi sopivalta. Jos siis mahdollista, kertoisitko maalin sävyn ja valmistajan, jotta päästäisiin jäljille.
  Kiitos jo etukäteen.

  VastaaPoista
 5. Hei, googlettelin vanhoja singereitä ja löysin ihanan blogisi.
  Sinulla näyttää olevan paljon samoja ideoita toteutettuna mitä minulla on vasta ajatus asteella ollut tulevaan kotiimme.
  Jään ehdottomasti seurailemaan jos saisin sinulta lisää kivoja ideoita uuteen kotiimme.

  VastaaPoista