tiistai 26. lokakuuta 2010

Käsitöihin hurahtanut

Pientä päivitystä pitkän ajan jälkeen. Viime aikoina on bloggailu mennyt ihan retuperille. Ideat, motivaatio ja aika ovat olleet hukassa. Mutta nyt siihen on tulossa muutos. Meneillään on monen monta isompaa ja pienempää projektia, joista pienet vilautukset alla. Pää on täynnä uusia juttuja ja ideoita. Olen nyt aivan hurahtanut käsitöiden maailmaan. Virkkuukoukku ja puikot ovat sauhunneet ahkerasti monien vuosien tauon jälkeen. Ja vaikka taidot ovat todella ruosteessa, ei muutakuin heti isojen haasteiden kimpuun ja nyt työn alla on, ei enempää eikä vähempää, torkkupeittot isoäidin neliöistä ja puuvillasekoitelangasta. :)Lisäksi pöydällä odottaa kasa juuri saapuneita pellavakankaita. Olen ostellut myös pitsejä ja tekstiilivärejä. Olen etsiskellyt vanhoja etikettitekstejä, joiden kivoista teksteistä on sabluunat suunnitteilla. Tarkoitus on tehdä koristetyynynpäällisiä ja mahdollisesti myös jotain muutakin ;)


Olen hieman mietiskellyt, josko pistäisin myyntiin omia tekeleitäni. Tuumailen vain mikä olisi oikea ja paras kanava se tehdä, ehkä huutonetti?.. ja kyllähän täälläkin moni tavara on vaihtanut omistajaa.. :) Pitänee vielä hieman tuumailla.. :)

4 kommenttia:

 1. Olen niin kateellinen noista sun ompelutaidoista. -itselläni kun tipahtaisi puikot kädestä, ennen kuin ehtisin aloitussilmukkaa tehdä.
  Tosi nättejä taas!!

  VastaaPoista
 2. Hienolta näyttää! Alku on hyvä, joten lopputuloskin joka projektissa on varmasti mahtava!

  VastaaPoista
 3. Huh, alko ihan hengästyttää touhun määrä, siistiä! :)

  VastaaPoista
 4. Heippa hei!

  Mistä tilaat pellavat ja pitsit? Onko sinulla jokin tietty liike?

  Lissu

  VastaaPoista