maanantai 1. marraskuuta 2010

Isoäidinneliöpeitto

Heippatirallaa!! ;)

Tässä uunituore virkkaamani peitto. Kokoa peitolla on 60x120cm. Tuon kokoinen syystä, että peitto saa toimittaa virkaa pinnasängyn päiväpeittona. :) Ja pitihän sitä heti käydä testaamassa pinnasänkyyn ystäväni luona. Neliöt olen virkannut Novitan seitsemästä veljeksestä, joten peitto on melkoisen lämmin ja sopii kyllä käytettäväksi muuhunkin tarkoitukseen.

Seuravaaksi projektiksi voisi ottaa vaikka keinutuoliin peitteen isoäidin neliöistä ja mahdollisesti jostain toisesta langasta. :)6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Omiin tarpeisiin tuli...ko?!?!? Ja sopiihan se heittää vaikka omillekin polville, kun katselee tv:tä!

  VastaaPoista
 2. Onpa tasaista jälkeä, tosi kaunis!!
  Voisit virkkailla tuollaisia herkkuja myyntiinkin :)

  VastaaPoista
 3. Heippa!

  Seuraavassa päivityksessäsi on puhetta pellavasta ja kommentoinkin sinne, mutta en tiedä saatko mitään vinkkiä, että sinne on kommentoitu.

  Kyselin pellavasta ja pitsistä, mistä tilailet? Onko sinulla jokin hyvä ja edellinen paikka, mistä tilailet?

  Lissu

  VastaaPoista
 4. Lissu: olen ollut reissun päällä ja vastailu on jäänyt ihan tyystin, pahoittelut siitä. Elikkäs ne pellavat olen tilannut netistä Riitan aitasta. Hinnat ovat mielestäni kohtuullisia. Pitsit ostelen sieltä täältä kulkeissani. Yleensä Keskisen kyläkaupasta..:)

  PikkuUnelmia: Kiitti. :)Peittoa ei ole tarkoitettu omiin tarpeisiin, ainakaan vielä.. :)

  Marianne: Kiitokset! Mielelläni voisin myyntiinkin virkkailla juttuja.. :)

  VastaaPoista
 5. Mie kerkesinkin googlettelmaan ja Riitan aitta tulikin vastaan. Onko Keskisellä edulliset pitsit? Ihan jees kauppa, mutta olen täältä Kouvolan suunnalta, joten ei tuu kauheest käytyy. Sielkii pitäis olla nettikauppa:):)

  Lissu

  VastaaPoista
 6. Löytyipä taas uusi kiva blogi:).tosi ihanan peiton olet virkannut!Minäkin haluaisin oppia virkkaamaan noita isoäidinneliöitä...Myös edellisen postauksesi kankaat ja pitsit on kauniita.Kun olet käsistäsi noin taitava,laita ihmeessä bisnes pystyyn!Tunnelmallista ja energistä marraskuuta sinulle:)

  VastaaPoista