sunnuntai 21. marraskuuta 2010

Makkari talviasussa

Innostuin kuvailemaan meidän yläkerrassa sijaitsevaa makuuhuonetta. Olen pientä hienosäätöä tehnyt talvisempaan suuntaan, mutta punaista olen ripotellut vain niukasti. Vaaleat sävyt saavat makkarissa olla pääosassa ympäri vuoden. Alakertaan laittelen sitten enemmän punaista ja "joulukrääsää".
Lasitölkeistä saa tuunaamalla kauniita kynttiläkippoja.
Sängyllä omakutoma torkkupeitto pellavasekoitelangasta.


Yöpöytinä toimii meillä vanhat perunalaatikot. Maalasin ne vain valkoisiksi ja laitoin yhden laudanpätkän lisää toimittamaan hyllyn virkaa. Pari koukkua ja hieman tilipehööriä, niin lopputulos on mielestäni hauska ja söpö :)Sydän- ja tähtityynynpäälliset ovat viimeisin puuhastelu. Sabluunoina käytin askartelutarkoitukseen ostettuja piparimuotteja :)3 kommenttia:

  1. Kyllä on nättiä! Mahtavat noi yöpöydät :)

    VastaaPoista
  2. Upee makkari teillä!! Meillä on kans tuollainen vino kattoinen huone, se tekee jo romanttista tunnelmaa, mut asettaa haasteita paljon.. hyvä idea tuo kynttiläsydän seinällä, mistä olet löytänyt sydämen, voisin itsekin hankkia samanlaisen!

    VastaaPoista
  3. Kiitokset :)Samaa mieltä olen Marianne tuosta vinon katon tuomista haasteista, varsinkin kalusteiden sijoittelu tahtoo tuottaa päänvaivaa ja vaihtoehdot ovat aika vähäiset. Mutta silti pidän kyllä vinosta katosta kovasti. Sydän on ostettu jo monia vuosia sitten sisustuskauppa Anita Koo:sta. Se on ollut kyllä huippuostos :)

    VastaaPoista