lauantai 27. marraskuuta 2010

Ruokailutila

Lauantai-iltaa! :)

Sain tänään ruokapöydälle uusia liinoja, joten pitihän sitä ruokailutilaa vähän stailata jouluisemmaksi ja kuvailla joka kulmasta.. :) Äitini kutoi minulle kolme pellavaliinaa jotka on tarkoitettu poikkipäin pöydälle. Pellavan värisessä liinassa kulkee kaksi vihreää ja kaksi mustaa raitaa. Ovat niin kauniit.

Kaappien kätköistä löysin puisen tarjottimen, joka ei varmaan koskaan ole ollut meillä käytössä. Maalasin tarjottimen valkoiseksi ja kulutin hiekkapaperilla vanhan näköiseksi. Johan rupesi heti käyttöä löytymään :) Tein siihen ruokapöydälle pientä asetelmaa.


Oli vielä laitettava kuvat näistä eri värisistä tuikuista. Ovat niin valtavan kauniita. Lopuksi haluaisin jakaa kanssanne yhden tämän hetken lemppari kappaleistani. Olen suuri Yö fani ja Suvi Teräsniskan esittämä Kiertolainen on jotain niin kaunista. Kappaleen voi käydä kuuntelemassa TÄÄLLÄ.

5 kommenttia:

 1. Kaunista ruokailuhuoneessa! <3
  Ihana jouluinen tunnelma!

  VastaaPoista
 2. Upeen näköisiä asetelmia!! Ja tykkään tuosta ideasta, että ruokailutila on ihan erillinen tila, sulla on niiiiin ihanat verhotkin siellä <3 viihtyisää!! Lisää kuvia teidän huoneista kiitos :)

  VastaaPoista
 3. Blogissani on sulle päivänpaistetta!:)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana näköistä.Piti oikein suurentaa kuvia ja ihailla kauniita tavaroita.

  Ihanaa jouluntunnelmaa.

  Äitisi tekemät liinat on kyllä kauniit.Tykkäisin itsellekin tuollaisista.

  Oikein mukavaa alkavaa joulukuuta ja tietysti tätä marraskuun viimeistä päivää.

  VastaaPoista