sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Tähtiä erkkeriin

Nyt kun sisustusinto on taas täysillä päällä, otin käsittelyyn meidän ruokailuerkkerin ja sen ilmeen piristämisen. Kivoihin, mutta hieman tylsähköihin verhoihin leikkasin ruutukankaasta tähtiä. En halunnut tehdä turhia reikiä kankaaseen, joten laitoin tähdet vain parilla neulalla kiinni ja näin nopeasti kyllääntyvä emäntä saa tähdet myös näppärästi pois. Tein myös tähti-aiheisen liinan pöydälle ja tauluihin pienet pehmotähtöset. Kovin on erkkeri nyt tähtivoittoinen :) Haaveena olisi tehdä erkkerin lampun/lamppujen tilalle itse jokin lamppu-kyhäelmä ehkäpä vanhaa lautaa, heinäseivästä, vanhoja kakkuvuokia tai jotain muuta ihanaa matskua käyttäen. Odottelen vielä sitä the ideaa asian tiimoilta :)5 kommenttia:

 1. Kaunis erkkeri! Ihanat nuo heinäseiväs-taulut, osaisinkohan minäkin tehdä tuollaiset.. Heinäseipäitä nimittäin "muutama" meiltä löytyisi.. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
 2. Moi, ihana blogi sinulla! Olen jo hetken tätä seuraillutkin ja liittynyt lukijaksi :) Mulla on kans tullut joku tähti-vimma, tervetuloa kurkkimaan blogiini kun ehdit :D

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja, etenkin nuo heinäseiväs-taulut!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat verhot ja taulut on tosi kauniit! Aiemmin postaamasi puusohva on mielettömän hieno! Ps. tervetuloa blogiini arvontaan.

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköset verhot. Neulaviritelmät kuulostaa siltä, että vois laittaa idean korvan taa :)

  VastaaPoista