keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pikkuneitin huoneen suunnittelua

Kovasti suunnittelen jo meidän pikkuneitille huonetta, vaikkei sinne vielä aikoihin asetukkaan :) Huone on kyllä ollut valmiiksi maalattuna sellaisella hempeän roosan sävyllä, mutta mieli tekisi tapetoida huone jollakin kivalla tapetilla. Alla muutama ihana tapetti, jotka löysin netistä. Tilasin Tapettitalosta mallipalan tästä suloisesta Maaria Wirkkalan Enkeli-tapetista ja se taitaa olla suosikkini tällä hetkellä. :)


Nämä alla olevat kaksi tapettia ovat Vaniljasydämen sivuilta bongattu. Kovin ovat ihania nekin.
Lisäksi olen alkanut virkkaamaan huoneeseen tällaista mattoa, tosin valkoisena vaan. Kiva idea voisi olla tehdä tällaisia mattoja muutamia erikokoisia, ihan pieniäkin ja sommitella ne hauskasti yhdeksi isoksi matoksi. Kuva ja ohje ovat Kangas-aitan sivuilta.Tällä hetkellä huoneessa on iso rohmu kolmen oven liukuovikaapisto, jonka olen vakaasti päättänyt saada sieltä pois. Se on aivan liian suuri ja vie ison osaa huonetta + peittää inhottavasti ikkunaa. Olen tehnyt jo jopa inventaarion vanhoille tavaroille ja sainkin kaapiston tyhjäksi. Tilalle olen ajetellut tätä alla olevaa Ikean Hemnesin vaatekaappia. Koska neitillä on jo tuo alla oleva Hemnesin lipasto, niin taidan pysytellä samassa sarjassa. Ja tykkään kyllä noista Hemneseistä. Sarjasta löytyy niin monenlaista, että tulevaisuudessa kalusteita on helppo hankkia lisää neidin tarpeiden mukaan.
Ja lopuksi tietysti muutamia ihania tekstiileitä Ompelun Ihanuudesta :)


+ Tietenkään unohtamatta sitä ihanaa löytöjen löytöä, tuplapulpettia :)


2 kommenttia:

  1. Hei Hansu! Ihana koti teillä!!! Kysyisin että mikä maali on kehtoon ja sivustavedettävään sohvaan käyttämäsi kallan sävyinen maali??

    VastaaPoista
  2. Mä näin päiväunia noista kalusteista joskus ja yhä ne näyttää silmään ihanan romanttisilta ja silti käytännöllisiltä. Oli sitten tyytyminen perinteisiin....

    VastaaPoista