maanantai 16. tammikuuta 2012

Pikkuneitin oma huone ♥

Hiljaa hyvä tuli, eli vihdoin ja viimein on pikkuneitin huone saatu valmiiksi.
Siitä tuli kyllä niin ihana!♥ Tapetti on Disney baby Babies @ home tapettikirjasta valittu. Hempeä roosalla pohjalla pieniä valkoisia palloja :) Tuplapulpetti on kirpparilöytö, lipasto, vaatekaappi sekä hyllyt on Ikealaisia.


Valkoisen maton olen virkannut Kangas-aitan ohjeilla ja tarvikkeilla. Nyt olen kahden vaiheilla teenkö huoneeseen toisen samanlaisen vai suurennanko tuota jo olemassa olevaa..


Kehto on Sannin papan tekemä.
Samasta pallokankaasta josta tein vanhaan lamppuun uuden päällisen, tein myös suoran kapan valkoisten sivuverhojen kaveriksi. Kankaasta riitti lisäksi myös liina lipaston päälle. Sisustustikkaat on tehty vanhoista heinäseipäistä jotka on maalattu valkoiseksi. Tikkaille on päässyt minun virkkaama vauvanpeitto, ristiäisten juhlamekko sekä myös äiskän ja iskän lapsuuden lempilelut :)


Keinutuoli on minun vanha ja se oli ennen kirkkaan punainen. Isoäidin neliöistä olen virkannut peiton ja se sopii kooltaan vaikka pinnasänkyyn päiväpeitoksi.
Tekemistäni tauluista maalasin vielä kehykset valkoisiksi, sopivat paremmin niin. Vanhan keinuhevosen on pappani tehnyt aikoinaan isälleni ja se on minulle kovin tärkeä.
Tutteja en ole malttanut heittää menemään, niissä on niin kivoja kuvia. Ehkä keksin niistä vielä jotain tuttitaidetta :)
5 kommenttia:

 1. Aivan täydellinen vaaleanpunaisen sävy! Tosi kaunis ja suloinen huone! <3 <3 Kyllä neidin nyt kelpaa touhuta hienossa huoneessaan! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana huone siitä tuli teidän pikkuprinsessalle, jossa hän varmaan viihtyy hyvin! <3 Paljon kivoja yksityiskohtia; ihana paripulpetti, kehto ja keinutuoli, seivästikkaat, nätit verhot... :) Itsekään en ole raaskinut vauvan tutteja heittää pois, jospa jotain kivaa keksisi... Meillä myös samanlainen virkattu matto, joka tällä hetkellä toimii keinutuolin alusmattona. Mutta siirrän sen varmaan myös meidän tytön (5 kk) tulevaan huoneeseen... Kiitos ihanista ideoista! <3

  VastaaPoista
 3. Ai, että miten valloitavan ihana huone täynnä pieniä ihania yksityiskohtia. Kaikki niin tarkasti mietitetty ja laitettu. Tulee oikein ikävä noita vauva/taapero aikoja. Meidän 3 v prinsessa on nyt sellaisessa leikkivaiheessa, että koko huone on kuin pyörremyrskyn jäljillä. Kun pyytää siivoamaan, niin ei kuulema millään jaksa :)

  Nyt pitää katsoa nämä kuvat vielä kyllä uudestaan, niin ihana on tuo tunnelma!

  VastaaPoista
 4. Kertakaikkiaan ihana huone!Kiva keksintö laittaa verhokappaan pitsi just tuolla tavalla.Kaunista!T.Saga

  VastaaPoista
 5. Oi että, miten on kaunis huone!!<3

  VastaaPoista