lauantai 18. helmikuuta 2012

Valokuvakollaasia + muuta pientä olohuoneessa

Heipähei! Kovin harvakseen tulee näitä päivityksiä nykyään tehtyä. Sisustusrintamalla ei vaan nyt tapahdu kauheasti. Mitään suurempia puuhasteluprojektejakaan ei ole ollut. Jotain pieniä juttuja ja tavaroiden uudelleen sijoittelua nyt sentään kuitenkin :) Olohuoneeseen vaihdoin maton puuhasteluhuoneesta. Sohvapöytä on saanut väistyä sivuun pikkuneitin pyöriskelyjen tieltä. Jostain kumman syystä neiti silti useimmiten löytyy kuitenkin pöydän alta touhuamasta ;)

Olohuoneessa yksi nurkka on aina kaivannut seinälle jotain. En vaan ollut keksinyt mitä seinälle laittaisin. Nyt sitten monista blogeista inspiroituneena tein seinälle valokuvakollaasin kotoa löytyneistä valokuvakehyksistä. Lopputulos on mielestäni tosi kiva ja onnistunut. Nurkka valkeni ja heräsi jotenkin olemaan olemassa. Olohuoneen seinälle vaihdoin myös Partyliten kynttellikköjen tilalle tuon rautaisen sydänkynttelikkön. Kynttelikkö on aiemmin ollut meidän makuuhuoneen seinällä. Se on pimeällä ihanan tunnelmallinen. Partylitet löysivät uuden paikkansa piipusta.
5 kommenttia:

 1. Ihana blogi sinulla ja blogin nimi.
  Minua on sanottu nuorena Hansuksi vaikka Hannele olenkin.
  Hymyilytti oikein tuo nimi:) sait minusta uuden lukijan.
  Kaunis väri tuossa olkkarin seinässä.

  VastaaPoista
 2. Mutta tavattoman nättiä sun kotona on, vaikket postauksia keksisikään. Tuo sydämen mallinen kynttelikkö seinällä on söpis, muistuttaa joitain risukransseja kivasti. Kuvat on tyylikkäästi nyt ja tuota kulmaukseen kuin mittatilauksena tehtynä looraa ihmettelen. Miten on noin oikean kokoinen.... Mitenhän saisin tuon oman miehen naputtamaan seinille niitä ripustuskoukkuja?

  VastaaPoista
 3. Jaksan aina palata uudelleen ja uudelleen ihastelemaan teidän kodin kokonaisuuksia ja kaikkia yksityiskohtia. Teillä on niin nättiä! Kaikenlaista tutkittavaa löytyy jokaisesta kuvasta.

  VastaaPoista
 4. Voi, teillä on niiin nättiä ja paljon kauniita sisustusesineitä.
  Ja tuo teiän talo, huokaus, haaveilee samantapaisesta tää.

  VastaaPoista
 5. Mistä olet hankkinut tuon sydänkynttelikön?

  VastaaPoista