torstai 28. kesäkuuta 2012

Huonekalut vaihtaa paikkaa

Piiiitkään aikaan, ihan liian pitkään aikaan, ei ole meillä sisällä tapahtunut mitään. Ei edes kippo tai kuppi ole vaihtanut paikkaa. Eilen sitten isännän kanssa innostuttiin vaihtelemaan hieman kalusteiden paikkoja :) Ja saatiin kivasti uutta ilmettä!:)

Tuosta keittiön väliseinältä siirtyi talonpoikaispenkki ruokailutilan ikkunan alle ja ruokapöytä kääntyi toisinpäin. Ruokapöydän tuolit sijoitettiin ympäri taloa ja tilalle laitettiin vain nuo kaksi rottinkituolia, jotka on aikaisemmin ollut työhuoneessa. Mattokin meni vaihtoon. Tuo juuttimatto on ollut alunperin keittiössä, mutta sekin oli jo tässä välissä työhuoneen lattialla. 
Ei olekaan ruokapöytä koskaan ollut näin päin. Nyt ruokailutila on paljon aikaista mieluisampi!:) Siltikään en tuosta pöydästä enään pidä. Se on niin iso ja tumma. olen siitä aikaisemminkin tainnut täällä mainita ja uusista pöytäsuunnitelmista, joille isäntä vaan ei ole oikein lämmennyt. Nyt puhuttiin, että josko vaan maalattaisiin pöytä vaaleammaksi. Saas nähä :) Myöskin valaisimet on menossa vaihtoon kunhan keksin millaiset uudet haluan!:)


Talonpoispenkin tilalle pääsi työhuoneesta tuo pieni valkoinen lipasto, joka on ollut siinä ennenkin. Lipastohan on ensimmäinen isompi kirppistuunailuni ja siksi sillä on jotenkin erityinen merkitys!:) Tuntuu, että siitä se innostus alkoi ja sisustusvimma pääsi todella vauhtiinsa!:)


3 kommenttia:

 1. Meillä vähän samoja ongelmia ruokapöydän kanssa. Liian tumma pöytä ei enää miellytä silmää kun kotimme mäntyportaat maalattiin valkoisiksi. Olenkin ensihätään piiloittanut oman pöytäni vaaleilla pöytäliinoilla.
  Kaunis sisustus teillä, valkoinen puusohva erityisesti iski silmiini. Huonekalujen järjestyksen vaihto piristää kummasti!

  VastaaPoista
 2. Voi miten onnellinen olenkaan että löysin blogisi!! Uskomattoman kaunista, ah.. Tässähän se ilta sitten menikin kun koko blogin selasi alusta loppuun :)

  T: Uusi fani :D

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää uusi järjestys:) Minua harmittaa, kun keittiöremontin yhteydessä uusittiin ruokakalusto ja pähkäilin pitkään, otanko tummat vai vaaleat tuolit tumman pöydän kaveriksi. Juu-u, menin sitten valitsemaan ne tummat. Ja Vähänkö nyt haluaisin valkoiset tuolit!:D

  VastaaPoista