sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Virkattuja herkkuja :)

Heipä hei!:) Kuten eilen mainitsin, olen puuhastellut pieniä herkullisia juttuja pikkuneitin leikkimökkiin. Olen virkannut erilaisia herkkuleivoksia; löytyy muffinsseja, kakkupaloja, prinsessaleivoksia, donitseja, keksejä ja jäätelöitä :) Oli oikein laitettava kahvipöytä valmiiksi ja kuvattava näitä söpöliinejä :) Astiasto on ostettu pienestä sisustusliikkeestä Kokkolasta ja kerrostarjottimen olen askarrellut kirpparilta löytyneistä tarvikkeista :) Vielä olisi tarkoitus ainakin keksejä tehdä enemmän ja laittaa niitä pieniin lasipurkkeihin esille :)


Hih, tunnistatteko keksit??:D 

8 kommenttia:

 1. Nam nam nam.. ja keksit tunnistettu ;)

  VastaaPoista
 2. Ihania herkkuja vaikka kuinka paljn. Minulla on tuollaiset muffinssit aluillaan, mutta en ole saanut tehtyä niitä loppuun.

  Keksit tunnistin minäkin, mutta en muista niiden nimiä.

  VastaaPoista
 3. Oi, että mitä herkkuja! En malta odotta kuvia mökin sisältä

  VastaaPoista
 4. Oi miten ihania Doris keksejä olet tehnyt ja paljon muutakin herkullista!

  VastaaPoista
 5. Hei!

  Eksyin vaan sattumalta sun sivuille, ja en voi muuta sanoa kuin että saanko muuttaa teille? :D Hyvin tässä töitä malttaa tehdä kun tekisi mieli vaan selailla sun blogia... Tykkään itekin hulluna kaikesta vanhanajan tavarasta ja itsekin kiertelen kirppareita. En vaan itte ole mitenkään näppärä käsistäni, enkä siis itse suhraile kaikenlaista kaunista. Sun sivuilta kuitenkin sain monia hyviä ideoita, joita pitänee ehkä kokeilla itsekin. Ihanat sivut ja ihana koti ja kauneimmat kuvat ikinä!

  -jansu

  VastaaPoista
 6. Nam kun näyttää herkulliselta! Kyllä passaa noilla lastenkutsut järjestää ;)

  VastaaPoista
 7. Oi miten ihanaa, löysin kiertoteitse googlettelemalla virkattuja herkkuja blogiisi ja täällähän on kaikkea kaunista! :) Jään ehdottomasti lukijaksesi!

  Tervetuloa piipahtamaan myös Villaa Sukissa-blogiini jos käsityöt innostaa! :)

  VastaaPoista