tiistai 23. huhtikuuta 2013

Sisustusähkyä ja hömppää

Mulla on sisustusähky!!
Tuntuu että kodin sisutusjutut tunkee korvista pihalle.
Nyt on sellanen olo, että tekis mieli viskata kaikki irti lähtevä pihalle tuulettumaan! Tämä on tällainen jokakeväinen tunkkainen olotila, joka saapuu kun aurinko alkaa kunnolla paistamaan ja lumet sulaa. Menee kyllä nopeasti ohitse (viimeistään siinä vaiheessa kun ikkunat on saatu pestyä) mutta nyt se ähky aiheuttaa taas näitä hömppäjuttuja kun ei sisustus jaksa kauheasti innostaa!:)
 
Eli esittelenpäs pari uutta paitaa ja tukanlaittoharjoítusten tuloksia. Saattaapa tässä olla nyt jotain poseerausten opettelun tynkääkin (tosin isäntä heitti näistä jotain herutusjuttua, heh ;) ja olenpa vielä kokeillut muokatakkin kuvia, mitä en juuri koskaan tee. Vieläkään en osaa kunnolla käyttää syksyllä ostamaani digijärkkäriä, mutta sehän nyt johtuu tietysti siitä, etten ole nähnyt ohjekirjaa sitten kameran paketista oton jälkeen. Olis varmaan syytä istahtaa hetkeks opiskelemaan. Ja kuvista kyllä huomaa, että jalustakin olis aika pop! No, näillä mennään nyt!:)
 
Ja onpa tässä vielä sellainenkin taka-ajatus, että haluan nyt ikuistaa itseni ennen kuntokuurin aloitusta. Harmittaa kun en silloin ennen laihdutusurakkaa ottanut mitään ennen kuvaa. Mutta tässä on nyt jälkeen kuva -15 kilon kohdalla. Kunhan flunssa on saatu lopullisesti selätettyä, alkaa mulla ja isännällä tiukka kuntokuuri. Ja nyt koska tuon asian näin julki, en kehtaa enkä pysty enään livahtamaan tästä!:) 
 

 Uutukaiset paidat tilasin juuri Zalandolta. Ihana beige oversize neulepaita on Even&Odd.
Tuota Khujon Puli paitaa ehdinkin jo hetken metsästää ennenkuin tärppäsi.
Farkut on Vilan.

 Sitten on tämän operaatio tukanlaitto. Sanoin aiemmin että harjoitten nyt vihdoin, tässä elämäni vaiheessa laittamaan hiuksiani :)
Helpoilla jutuilla täytyy vielä mennä ja vaikeutetaan kunhan tässä vähän kehitytään. Mulla oli hiuksissa yön sellaiset tiukalle pyöritellyt sikkurat pinneillä kiinni. Ja aamulla lopputulos oli aika afro!:) Tukka oli kyllä aika kauhean näköinen, mutta kun sen sai kiinni, niin siitä tuli oikeinkin kiva ja ilmava!:)


8 kommenttia:

 1. mistä kohdasta sieki laihdutat??kielestä??silmäripisien välistä??..eihän siussa nainen ole ylimäärästä..ainakaan miun silimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä sitä ylimääräistä vaan vielä löytyy :) ja kunnon kohotus olis tavoitteena laihuttamisen lisäksi.

   Poista
 2. Oho...Mistähän tänne tulinkaan. Mutta kannatti tulla, taidan jäädäkin lukijaksi :) Mullakin on operaatio rasvaprosentin pudotus, viime vuonna lähti -10kiloa ylimääräistä ja nyt kasvatetaan lihaksia ja alennetaan rasvaprosenttia! ;) Ennen ja jälkeen kuvat on kyllä hyviä, itse tajusin ottaa kuvat silloin viime vuonna :) Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! Hienoa kun löysit tänne, tervetuloa!:)
   Mullakin tarkotuksena on saada löllöt pois ja kiinteytyä :)
   Tsemppiä myös sinulle!

   Poista
 3. Tulipas sopivaan väliin tämä sinun postauksesi... mä aloittelen täällä kanssa kuntokuuria kera laihdutuksen. :) huoh... :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinullekkin!:) alku aina hankalaa, mutta eiköhän se siitä :)

   Poista
 4. Ei muuta kuin tsemppiä!! Ja hyvin olet jo tsempannut!:) Wau!!

  Täällä aloitetaan kans - jälleen...;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marikki ja samoin sinulle kovasti tsemppiä!:)

   Poista