lauantai 17. heinäkuuta 2010

Keittiö esittelyssä

Ajattelin hieman kuvailla ja esitellä kotiamme huone kerrallaan. Kodin sydän eli keittiö saa kunnian aloittaa esittelykierroksen. Keittiömme ei järin suuri ole, mutta tykkään että toimiva se on. Kalusteet ovat Elegalta. Lattialla ehkä maailmaan epäkäytännöllisin matto keittiöön, mutta ai että niin ihana, juuttimattoni...
Heinäseiväskyhäelmästä ikkunassa pidän suuresti, siihen saa kivasti pieniä sieviä esineitä roikkumaan. Maisemat keittiön ikkunasta ovat kauniit. En varmaan koskaan kyllästy katselemaan ikkunasta samalla kun kokkailen. Talomalleja ja tontteja aikoinaan kun alettiin katselemaan, oli selvää että näin täytyy ikkunan keittiössä olla. Lisäksi meillä on samoin myös kodinhoitohuoneessa, eli voin myös pyykkiä viikatessa tai silittäessä katsella ulos.


Tämän olohuoneen ja keittiön välisen seinustan olenkin jo aikaisemmin esitellyt. Lipasto on siis oma tuunailu, kirpparilöytö.Ruokailuerkkeriin tulvii ihanasti luonnonvaloa monesta ikkunasta. Ihastelen vihreyttä ikkunan toisella puolella! Ruokailuryhmä Anttiinaa.
6 kommenttia:

 1. Kaunis keittiö ja ihania yksityiskohtia! <3

  VastaaPoista
 2. Kiva keittiö! Heinäseiväsriputin on kyllä tosi kiva, tuo niin tunnelmaa keittiöön. Itse tykkään hurjasti tuosta ruokailutilasta, se on jotenkin niin tilavan tuntuinen ja rauhallinen. Tykkään!

  VastaaPoista
 3. Löysimpä kivaan blogiin :) Toi heinäseiväskyhäelmä on ihana yksityiskohta <3 Ja ihania juttuja on teidän koti täynnä :) Tuun uudestaankin ;)

  VastaaPoista
 4. Mistälie löysinkään blogiisi, ihania kuvia, juuri sellaisia, mistä minä pidän!!
  Liityin oitis lukijaksi :)
  Erityisesti pidin tuosta makkarin yöpöytä ideasta.. aivan loistava!

  VastaaPoista
 5. Löysin tänne saltunraitti-blogin kautta:)
  Ihana talo! Kivoja puutarha kuvia ja keittiökin on mun makuuni...paljon ihania juttuja... klikkaan lukijaksi :)

  VastaaPoista
 6. Jo parin vuoden ajan olen seurannut blogiasi. Aivan ihania sisustusjuttuja teillä. Pakko kysyä että mistä olet löytänyt nuo tabletit keittiönpöydälle?

  Riina

  VastaaPoista