sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Loppusuoralla mukulakivimerioperaatiossa

Kylläpäs nämä päivät ovat rientäneet. Viime viikko on pihalla puuhasteltu ja helteistä nautittu. Nyt on mukulakivimerioperaatio siinä vaiheessa, että kaikki kivet ovat paikallaan, pinintäkin mukulaa myöten! :) Enään viimeistelyhommia soran ja mullan kanssa, ja toivottavasti pian saadaan nurmikkoakin kylvettyä. Vasta sitten kun nurtsi on takaisin, näkee miltä tämä homma oikeasti näyttää.

Olen todella tyytyväinen lopputulokseen jo tässä vaiheessa, ja onneksi saatiin työmaalle vähän ylimääräisiä käsipareja niin homma eteni huomattavasti nopeammin. Viimeviikosta on muistoksi jäänyt lukemattomat erilaisten surriaisten ja pörriäisten puremat (kaikki lintua pienemmän viihtyvät meidän tontilla) sekä kipeytynyt selkä kaikesta siitä kyykkimisestä. Löysin jopa uusia lihaksia itsestäni kyykkyyn-ylös-kyykkyyn-ylös-rumban seurauksena. :)


Piha näyttää nyt jotenkin täyteläisemmältä. Mietin jo ja haaveilen, miltä piha tulee näyttämään viiden vuoden kuluttua.. Olemme tuumanneet, että kiireellä emme pihaa laita, vaan se tulee olemaan sellainen ikuisuusprojekti. Joka vuosi tehdään jotain kivaa. Ehkä ensikesänä olisi vuorossa istutukset, puita, pensaita ja kukkasia. Mutta siihen taidan tarvita apua ammattilaiselta. :) Tiedän kyllä minkätyylistä haluan, mutta olen ajatellut teetättäväni suunnitelman alan ammattilaisella.

Myös liittymät reunat tehtiin viime viikolla. Mielestäni ne onnistuivat mainioisti, juuri niinkuin olin ajatellutkin ja ne näyttävät siltä kuin olisivat olleet siinä aina, jo aikojen alusta. :)


Nyt aloittelen sitä ensimmäistä virallista kesälomaani ja sen kunniaksi lähdetään isännän kanssa huomenna vähän reissun päälle tuonne eteläsuomeen päin. Ohjelmassa on pääasiassa shoppailua ja yhdessäoloa.
Tällä hetkellä uusi sisustusprojektini kantaa nimeä vanhasta perunalaatikosta yöpöytä, mutta siitä enemmän myöhemmin, kunhan saan sen valmiiksi. :)
Ja huom. 6 viikkoa on jo mennyt savuttomana. Fiilis mitä mahtavin ja ylpeys korkealla vahvana pysymisestä! :)
Aurinkoista alkavaa viikkoa!!

3 kommenttia:

 1. Tosi hieno tuo kivivana! Meilläkin on pihanlaitto edessä, toivonmukaan sitä saisi tänä kesänä edes alulle.. :)

  VastaaPoista
 2. Edelleen näyttää hienolta! kuten kirjoitit, nuo kivireunat alimmissa kuvissa näyttää ihan siltä, kuin kuuluisivatkin tuohon, että olisivat siinä juuri noin aina olleet.

  Mukavaa lomareissua ja onnittelut savuttomuudesta, ehkäpä sen kunniaksi voit vaikka ostaa ripakopallisen kaikkea kivaa itellesi. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitokset! Ja niinhän siinä Eena kävi, että ripakopallinen ja vähä enemmänkin ihania juttuja jäi reissulta käteen! :)

  VastaaPoista