lauantai 8. lokakuuta 2011

♥ Love is in the air ♥

Kaunista lauantai-iltaa! :)
Pitkästä aikaa maltan/ehdin istahtaa koneelle ja päivittää hieman kuulumisia! :) Hartaasti odotettu pieni Sanni-neiti syntyi elokuun puolivälissä ja mikä ihaninta, mutta myöskin ihmeellisintä, juuri mamman syntymäpäivänä! ♥ Siinä on nyt isukin helppo muistaa merkkipäivä, kun talon naiset on samana päivänä syntyneet!;)

Alla kuva neitistä noin kuukauden vanhana ja luvattu kuva virkkaamastani kastemekosta ♥ Pöydällä näkyy myös äitini tekemä kaunis liina.


Pakko on laittaa vielä kuva viimeisimmästä kirpparilöydöstä! Pikainen käynti paikallisessa tuotti loisto tuloksen! Vanha tuplapulpetti nökötti nurkassa nimeäni huutaen! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä! ♥ Kauan olen sellaista etsiskellyt ja mikä parasta, pulpetti on valmiiksi entisöity ja todella hyvä kuntoinen! Nyt kun tuo puuhastelu-aika on hieman kortilla, niin löytö oli aivan täydellinen! Hetken joutuu vielä pulpetti odottamaan pientä askartelijaa ja saattaa olla, että sitä ennen kannen vihreä väri vaihtuu tyttömäisempään suuntaan! ;)
5 kommenttia:

 1. Ihanaa, että kaikki meni hyvin! Onnea pienoisesta suloisuudesta!=) Keväällä eksyin blogiisi (aivan mahtava blogi) ja viimeiset päivät olen päivittäin käynyt katsomassa koska seuraava päivityksesi tulee...Mukavia syyspäiviä tulossa teille!=) Ja muista, että joskus tarvii väsyttää/harmittaa pienoisen kanssa, jotta saisit täyden nautinnon hyvistä hetkistä!=) t. ihanan pienoisen 10kk esikoistytön äiti

  VastaaPoista
 2. Ihanan suloinen Sanni tyttö! Useasti on pitänyt käydä katsomassa koska siitä pikkuisesta näkisi kuvia ja nythän se odotus palkittiin :) Aivan mahtava ja kaunis tuo kastemekko, mistä olet ohjeen löytänyt?

  VastaaPoista
 3. Heippa! Ihana blogi, kiva että muutaman mutkan kautta löysin tänne! Tuo peitto on hurmaavan kaunis ja onnea uudesta tulokkaasta!

  VastaaPoista
 4. kiitokset teille onnitteluista :) On tuo pikkuneiti vaan ihaninta maailmassa! :) Marikalla tiedoksi, että kastemekon ohje on Kauneimmat käsityöt-lehdestä nro4/2010 :)

  VastaaPoista