lauantai 22. lokakuuta 2011

Sydäntaulut

Meidän pikkuneitin tulevaan omaan huoneeseen olen tehnyt jo pieniä sisustusjuttuja aikani kuluksi ja sormet syyhyää jo rueta laittamaan huonetta kuntoon/sisustamaan, vaikkei se käyttöön tulekkaan vielä toviin! :) Aina pitäisi joku projekti olla menossa :) Olen myös jo piirrellyt ja suunnitellut pientä leikkimökkiä, meidän talon miniversiota. En halua sellaista perinteistä mallia, jollainen nököttää jokatoisen talon pihalla. Taitaa leikkimökkiprojekti olla sitten ensi kesän juttuja. :)

Mutta tässäpä kaksi tehtyä sydäntaulua. Tauluissa on heinäseipäästä tehdyt kehykset ja tausta on kanaverkkoa. Sydämet on rautalankaa, jonka ympärille on sidottu erilaisia kangassuikaleita mm. ompeluiden jämäpaloista. Keskellä roikkuu pieni punainen kenkä ja valkoinen avain. Tykkään :)4 kommenttia:

 1. Löysin suloisen blogisi, ihana! Tulen toistekin, tervetuloa VillaHoviin!

  VastaaPoista
 2. Oi ompas hienot. Pitääkin kysyä, jos Mies tekis pariin tauluun heinäseipäistä kehykset, kiitos ideasta.
  Noita tommosia kangassuikaleista tehtyjä kanssa aina ihailen. Itte en vaan jostain syystä osaa solmia niitä riekaleita nätisti :-O Vai pitäskö siinä malttaa sitoo niitä enemmän ennen kun se alkaa näytää joltain...?

  VastaaPoista
 3. Anskun blogin kautta tänne "eksyneenä". Ja kyllä kannatti, täältähän löytyi ihana blogi! Kauniit taulut olet tehnyt, ja mitä kaikkea olet keksinytkään heinäseipäistä! Tykkään!

  VastaaPoista