tiistai 25. lokakuuta 2011

Virkattu kastemekko ♥

Oma pieni juttunen vielä virkkaamastani kastemekosta :) Mekon ohje on Kauneimmat Käsityöt-lehdestä nro 4/2010. Mekon tekeminen kesti aikaslailla koko odotusajan ja on kyllä ehdottomasti isoin ja pitkällisin koskaan tekemäni käsityö! :) Mutta tyytyväinen olen aikaansaannokseeni ja toivon sen tulevaisuudessa olevan monen monen vauvan päällä tuona tärkeänä päivänä! ♥

9 kommenttia:

 1. Oi miten upea ja kuinka suloinen tuo mekon kantaja :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kastemekko, on varmasti mieluinen kun sen on itse tehnyt!
  Ihana on myöskin tuo pikkuinen. :)

  VastaaPoista
 3. OI OI OI!!! Mun piti vain ÄKKIÄ kävästä koneella!! Mutta sitte ystäväni perhevalmennuksestanne vinkkasi mulle tän osoitteen ja tässä on nyt vierähtäny HERRANEN AIKA yli kaks tuntia!!!!

  Pitäis lailla kieltää noin taitava sisustussilmä, ku se haittaa iha meitä "tuntemattomiaki"!!! GRRRR ;) <3

  Nyt ku oon tän "kaiken" nähny, ni voi että mä en voi ku "nauraa partaani" ku et päässy näkeen vattuaholla maunontuvan vanhoja sisustusaarteita, jotka entinen omistaja vei purun alta pois. Sä oisit NIIIIIIN halunnu ne - ja voin vain kuvitella, mitä ihanuuksia sä oisit niistäKIN tuunannu!!!

  Nyt jää sivus kirjanmerkkeihin ja syön ideoitas silmilläni - ku muuta en vaan voi. Tiedän, miten uneni ensiyönä kuvittuvat =P

  Ja tiiuska ei oo sanallakaan kertonu sun taidoistas =/ GRRRR! no tokkopa tollanen "pikkutyttö" vielä ees tajuaa, millainen helmi tätinä on ;)

  VastaaPoista
 4. Hei! Tein sinun Vadelma valkosuklaa muffini ohjeella muffineita ja tuli oikein makoisia! Saisinko kopioida tuon ohjeen omaan blogiini? Olen kyllä maininnut, että ohje on tästä blogista eli linkki kyllä löytyy. Onko tämä sinulle ok? (: Ps. Erittäin kaunis kastemekko!

  VastaaPoista
 5. Ihana mekko juuri tuollaisen haluaisin tehdä lapsenlapselleni, nyt vaan tuota lehteä etsimään.
  Toki vauvakin on ihan ihana <3

  VastaaPoista
 6. Hei! Sain juuri valmiiksi tällaisen mekon ensimmäiselle lapsenlapsellemme. Tyttäreni valitsi tämän mallin kuviesi perusteella ja ohje löytyy netistäkin.

  VastaaPoista
 7. Mistäs tuo löytyisi netistä? Mä en ainakaan ole löytänyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä linkistä, toivottavasti toimii.

   http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/9-18_fi_low.pdf

   No, ainakin tuossa on se osoite. Mekkoa oli kiva virkata, ohje oli selkeä ja malli lopulta aika helppo.

   Poista