sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Riihimäen Lasin maustepurkkeja

Viime viikon kirppisreissulla, kun hain nuo edellisen jutun lamput, näin myös neljä ihanaa Riihimäen Lasin maustepurkkia... Jäivät niin vaivaamaan, että pakko ne oli käydä sieltä kotiuttamassa! Onneksi olivat vielä siellä!:) Ovat kyllä ihan täydelliset, näitä lisää kiitos!:)

Alla vielä kuva minun uudesta herkusta, täytetyistä paprikoista. Ihmettelen kovasti ettei oo aiemmin tullut tehtyä. Nyt on kivaa koittaa kaikkea uutta karppausruokaa ja käyttää mielikuvitusta ruuanlaitossa. Eipä tarvi itseään nälällä rääkätä! Tää sopii mulle!:)
Nami :)
8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä ja todella herkullisen näköisiä nuo täytetyt paprikat, pitäisi itsekin tehdä. Harmi, kun eivät muksuille maistu!

  VastaaPoista
 2. Hienot maustepurkit, hyvä kun et jättänyt niitä kirpparille jonkun muun vietäväksi. Sopivat niin hyvin teille.

  Täytetyt paprikat on hyviä, en ole itse koskaan tainnut tehdä niitä noin halkaistuina vaan aina laittanut pystypäin. Pitää kokeilla seuraavaksi noinkin päin...

  VastaaPoista
 3. Paprikat näyttää herkullisilta, nam! Noita purkkeja muistan nähneeni kyläpaikoissa ja himoinnut kun olen kirppiksillä nähnyt. Ei vaan arvaa ottaa yhtä tai kahta, jos ei kuitenkaan löydä lisää tarpeeksi. Ehkä pitäs vaan uskaltaa! Blogissaani on sinulle jotain!

  VastaaPoista
 4. Ihana blogi!!! Ja aivan upea koti teillä! Jäänkin ehdottomasti seurailemaan!

  http://sweet-hsh-home.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. A beautiful blog I have discovered many interesting and beautiful things. I'm always very, if I encounter while browsing other creative people. Maybe once you click over, I would appreciate it.
  Very best regards Rosalie ∙ ∙ ♥ ♥ ∙ ∙

  VastaaPoista
 6. Minulla olisi viisi tuollaista Riihimäen maustepurkkia kaapin perukoilla käyttämättömänä, kiinnostaako? Purkit kirkkaita, yksi kansi ruskea, muut kirkkaita. Muovitulpat puuttuvat, mutta noitahan saa uudemmista maustepurkeista. Muuten erittäin hyväkuntoiset. t.Mikko

  VastaaPoista
 7. Täältä löytyy myös noita maustepurkkeja, tosin lojuu kaapissa edelleen käytämättöminä ;)

  VastaaPoista
 8. Täältä löytyy myös noita maustepurkkeja, tosin lojuu kaapissa edelleen käytämättöminä ;)

  VastaaPoista