perjantai 23. maaliskuuta 2012

Uusia verhoja

Tilasin Ellokselta uusia verhoja keittiöön, kodariin ja olkkariin. Hirveä tarve ja hinku näin kevään tullessa uudistaa ja raikastaa ilmettä! Aina keväisin kun tuo aurinko alkaa paistelemaan, mulle tulee olo, että kaikki mikä talosta lähtee irti pitäis saada vietyä pihalle tuulettumaan muutamaks viikoks. Tuulettaa talven pimeys ja tunkkaisuus pois!:) Onko muilla samaa vikaa?;) Itseasiassa talon emäntäkin saa samanlaisen tuuletuksen ja uudistuksen karppauksen muodossa!:)
Aika paljon näitä suosittuja verhoja näkee muillakin, mutta kovasti näistä tykkään!:)

3 kommenttia:

  1. Ihanat ovat kyllä verhot ja tuo kappa löytyy omastakin kaapista, juuri nyt ei ole päässyt ikkunaan! Kevät on sellaista uudistumisen ja uuden aikaa!

    VastaaPoista
  2. Kauniit verhot ja Elloksel ja Jotexsil on kiva hinttassi kukkarollekki ♥ Kyl kevät on semmone et ainaki mä sekko kokonaa ja olen kans kaik verho ja tyyny vaihtanu kokonaan keväisimmäks ja olkkarin matonki ♥ Sit muutenkki pittä kauheest uudistuksii tehdä ja olen kans kattovalasimia ostanu uusii ja kello ja tapetinkki haluisin ny vaihtta samas syssys hah ♥ Semmost se on sisustushullu elämä ja loppua ei näy ;)

    VastaaPoista
  3. Mikä tuon olohuoneen maalin sävy on? :)

    VastaaPoista