sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Hansumaisen top5

Ainosofia haastoi blogissaan väkeä kuvaamaan viisi mieluisinta sisustusjuttua omasta kodista. Innostuin ideasta ja kokosin oman top viitoseni :) Ei ihan helppoa ollutkaan miettiä omia suosikkeja, mutta pienen pohdinnan jälkeen alla olevat viisi juttua nousivat tämän hetken lemppareiksi :)


Kesällä rakennetut keittiön saareke ja kattokoukusto ovat kyllä ehdottomat lempparit. Saarekkeesta tuli oikein onnistunut ja on todella kiva piristys keittiöön. Meidän näköinen ja yksilöllinen juttu :)

Toinen suosikkijuttu on minun työpisteeni alakerran puuhasteluhuoneessa. Työpisteessä värit on just kohdillaan ja olen levittänyt tavaroita esille inspiraatioita tuomaan. Monesti tulen pöydän ääreen vain istumaan ja miettimään uusia puuhastelujuttuja :)


Keväällä siirrettiin vanha talonpoikaispenkki ruokailuerkkeriin ikkunan alle ja se on ollut kyllä mieluinen ratkaisu. Penkki sopii siihen kuin nappi silmään ja siinä on mukava istuskella päiväkahvia juoden ja maisemia katsellen.


Top viitoseen pääsee myös meidän makkarin tuunattu sängynpääty ja vanhoista perunalaatikoista tehdyt yöpöydät. Oikeastaan tuo koko "minun puoleni" on tällä hetkellä tosi mieluinen. 


Viitosena listalla on minikokoinen sivustavedettävä, joka tällä hetkellä pikkuneitin huoneessa ihastuttaa olemassaolollaan. Penkkihän tehtiin kirpparilta löytyneestä vanhasta puhelinpöydästä ja se on kesän ollut leikkimökissä :) Penkki on kyllä niin hauska ja uniikki, että on ehdoton sisustusjuttu top5 listalle :)

.
Olisi mukavaa lukea viedä lisää teidän muidenkin suosikkijuttuja!:)

6 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia sinun kodistasi...Ja varmasti top 5 arvoisia!!! Tuo saareke on minun mielestäni tosi hyvä ja söpö :)

  VastaaPoista
 2. On teillä niin kaunista ja kodikasta :)
  Haleja ja hymyjä viikkoosi♥

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia! Kotoisaa ja kaunista!

  VastaaPoista
 4. Voi maailma kuinka kaunista teillä on ja niin ihania ideoita mm, perunalaatikko tuunaus..
  onneksi löysin blogisi en vaan muista milloin liityin lukijaksi mutta siitä huolimatta...kaunista on ja etenkin tykkään tuosta pienestä sohvasta todellakin uniikki juttu :)

  VastaaPoista
 5. Kauniita juttuja löysit top5:een, varmasti vaikea valinta. Tuo mini-sivustavedettävä on todella liikkis <3

  -Tuija-

  VastaaPoista