lauantai 1. syyskuuta 2012

Makkarikuvia

Pitkästä aikaa muutama kuvanen meidän makuuhuoneesta sekä parista pikkupuuhastelusta, jotka olen sinne tehnyt. Leikkimökistä toin jo talveksi joitakin tavaroita sisälle ja niitä olen nyt sijoitellut uusille paikoilleen. 

 Mitään sen suurempaa ei täällä ole tapahtunut. Penkki sängyn päässä on yhä ja edelleen sillä tuunattavien asioiden listalla. Meillä on ollut jo pitkään tarkoitus tuunailla penkki sopimaan paremmin sängynpäätyyn, joka on jo aiemmin kokenut muodonmuutoksen. No, kyllä senkin aika vielä tulee kunhan saadaan ensin pari muuta tallissa kesken olevaa projektia valmiiksi :)


 Tikkaat ja pikkupenkki tavaroineen ovat pikkumökistä tuotuja. Papan tekemän kehdoin kannoin toisesta huoneesta tuohon ikkunan alle koristeeksi. Kehdossa on minun virkkaama vauvanpeitto, jonka olen joskus aiemmin jo täällä esitellytkin :) Meidän pikkuneitihän tosiaan muutti ihan hetki sitten pinnasänkyineen omaan huoneeseen nukkumaan :) Hyvin maistuu neitille uni omassakin huoneessa :) 
 Ja sitten vielä kuvat niistä pikkupuuhasteluista, jotka olen tänne huoneeseen tehnyt. Vanhat pitsiliinat saivat jatkoaikaa tyynynpäällisten koristeina :) Sängynpäätyyn tein lippuviirin säkkikankaasta ja vanhasta pitsiverhosta. Idea tähän löytyi Pinterestistä :) Tuli oikein kivat pikkupuuhastelut!:)
  *Me & You Forever*

3 kommenttia:

 1. Kaunis on makuuhuone, lempeä tunnelma. Itse ihastuin vallan tuohon nallen alla olevaan jakkaraan, niin ihanan rosoinen ja kaunis!

  VastaaPoista
 2. Aivan mieletön tuo sängynpääty!

  Meillä on myös samanlainen lipasto...onko väri alkuperäinen vai värjätty? ....meidän antiikkimänty ja haluisin niin maalata sen joko tummaksi tai valkoiseksi.

  Kivaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. Kaunist on ja ihana sänkypääty ♥♥♥

  VastaaPoista