tiistai 2. lokakuuta 2012

Eteisen sisustusta

Innostuin nyt illalla sisustamaan meidän eteistä uudelleen. Tuo meidän eteinenhän on iso ja aika hämärä tila. Portaiden alunen varsinkin on ollut haastava sisustaa kivaksi. Aikaisemmin portaiden alla oli tummia kalusteita ja tavaroita, jotka tekivät tilasta entistä pimeämmän. Jo jonkin aikaa olin mietiskellyt, että mitä tuolle tilalle ja niille tavaroille tekisin. Kun tuntui, että valoa ja valoisuutta täytyisi saada lisää varsinkin näin päivien pimetessä. Nyt sitten illalla sain inspiksen ja kannoin tummat kalusteet pois. Tilalle toin lamppuja ja vaaleita kalusteita sekä tavaroita. Ai että miten tila suureni ja valkeni ihan silmissä. Tykkään kyllä tästä muutoksesta ihan älyttömästi. Kuvat ovat nyt hämäriä kun en malttanut odottaa huomista ja päivänvaloa, mutta tunnelmallisia ovat ainakin :)


 Eilen muuten kotiutui meille uusi kamera, Olympuksen mikrojärkkäri. Vanha pokkari olikin jo kymmenen vuotta vanha ja sillä otetut kuvat jo suorastaan hävettivät, olivat kyllä sen verran huonoja. IPhone toimi jo hetken hätävarana kun pähkäiltiin ja tuumittiin millainen uusi kamera halutaan. Nämä ovat nyt ekat kuvat uudella kameralla. Nyt vaan täytyy tutustua huolella kaikkiin uusiin juttuihin ja säätömahdollisuuksiin. Eiköhän nyt ala kuvien laatu Hansumaisessakin paranemaan!:)6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Valkoinen tunnelma tuo sen valoisuuden tullessaan :)

  VastaaPoista
 2. Kaunista!

  On kivaa, kun on tilaa niin paljon että voi sisustaa jonkin kohdan kodista lähinnä vain miellyttämään silmää, ilman että sen tarvitsisi joka neliösentillään palvella jossain hyötykäytössä.

  Sinun eteisesi näyttää kutsuvalta ja kodikkaalta, juuri sellaiselta "kodin käyntikortilta" niinkuin sen tavallaan pitäisikin näyttää.
  Tykkään!

  VastaaPoista
 3. ihana eteinen, mä en kestä!! Aivan täydellinen..

  VastaaPoista
 4. Kaunis nurkkaus! Lyhty sopii rappujen alle tosi kauniisti. Mulla on tuollainen singerin jalka juuri tuunauksessa, pöytälevyä vailla ja sitten se pääsee kaunistamaan meidän yläkerran aulaa :)

  VastaaPoista