maanantai 15. lokakuuta 2012

Tyynypostaus

Harjoittelumielessä kokeilen nyt puhelimella bloggausta. tietokoneesta kun meni laturinjohto poikki eikä konevanhus pysy päällä ilman jatkuvaa piuhanpäässä oloa... Ihan hyvähän se on tämäkin kokeilla ja tulipahan testattua puhelimeen lataamani vintage cameraa.
Nyt siis muutama kuvanen viimeaikoina tekemistäni koristetyynyistä. Innostuin tekemään päällisiä vanhoista jämäpaloista. Tyynyistä löytyy mm. vanha pitsiverho, pari pientä pitsiliinaa, keittiöpyyhkeitä ja pellavakankaiden pieniä jämiä.
Miltäs postaus näyttää näin puhelimella tehtynä?:)

4 kommenttia:

 1. Kauniita tyynyjä! tykkään kierrätyksestä.
  Minäkin tein joululahjoiksi tuollaisia pellavatyynyjä, joissa oli pitsiliinoja.
  Teillä on kaunis koti, joskus kesällä luin blogiasi, ja nyt huomasin että tämähän onkin sama blogi, jota luin viime talvena... Nimi oli hukassa, mutta nythän taas löysin teille.
  Tunnelmallista lokakuuta, pakkas-aamuterveisin Eeviregina.

  VastaaPoista
 2. Oih ihana puusohva ja kaikki nuo tyynyt! <3
  Hyvältä näyttää postaus puhelimellakin tehtynä!:)

  VastaaPoista
 3. Blogisi on aivan ihana!!Ihanaa että jaat ideoitasi meille tänne ruudun toisellekin puolelle, itse olen bongannut ja jo toteuttanutkin muutamia juttuja :)
  Kysymys liittyy tässä postauksessa oleviin kankaisiin ja pitseihin: http://hansumainenblogi.blogspot.se/2010/10/kasitoihin-harahtanut.html#comment-form eli mistä olt löytänyt tuollaisia pitsejä? :) ja tietysti kankaita? :)

  Ihanaa lokakuuta sinulle!!

  -maijutti-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Jos nyt en ihan väärin muista niin just tuon postauksen pitsit on Keskiseltä Tuurista ostettu. Siellä on ihan hyvä valikoima ja ovat mielestäni aika edullisia siellä :) Kankaat olen ostanut jostakin nettikaupasta, en nyt vaan millään saa nimeä päähäni, siitä on sen verran aikaa. Mutta muistaakseni oli tuloksena kun pellavankaita googlettelin :)

   Poista