lauantai 6. lokakuuta 2012

Talonpoikaispenkki & Olohuoneen ihana muutos

Kesällä kävi niin kivasti, että hassujen sattumusten kautta meille kotiutui tästä omasta kylästä vanha talonpoikaispenkki. Penkki annettiin meille, jotta se tulisi pysymään tallessa omassa kylässä ja saisi meillä vielä lisää elinaikaa. Voitte vaan kuvitella miten iloisia me tästä toimeksiannosta oltiin. Luvattiin pitää penkistä hyvää huolta. Alunperin oli tarkoitus pitää penkki alkuperäisenä, mutta kellastuneen värin ja rapistuneen kunnon vuoksi päätimme kuitenkin maalata. Maalin sävy on jo tutuksi tullut kallan valkoinen. Nyt meillä onkin sitten kaksi sivustavedettävää. Mietinnässä onkin sen vanhemman myyminen, sillä en ole vielä ihan varma, sopiikoo kaksi lähes samanlaista kaunotarta asumaan saman katon alla :)


Penkin tultua taloon, joutui olohuone myllerryksen alle. Huonekalut alkoivat vaihtaa paikkaa ja se ruma tumma kaappi lähti vihdoin yläkertaan piiloon. Telkkari vaihtui toiselle seinälle ja isäntä lupasi tehdä vielä uuden telkkaritason kunhan ehtii. Sitten on olohuoneesta viimeinenkin tumma kuutiokaluste saatu pois. Sitten vielä joskus kun sen uuden sohvan saan niin sitten on olohuone just täydellinen :)


 Kivan värinen hylly löytyi Bella Wintagesta Kaustiselta. Hylly oli ensin tarkoitus laittaa ihan muualle, mutta jotenkin se tuo kivan piristyksen tuossa seinällä. Hyllyltä löytyy pari uutta kirppislöytöä, mm. nuo kalenteripalikat ja sydänvalokuvakehys.
 Ikkunaan vaihdoin pitkän pitsiverhon tuomaan lisää hempeyttä ja romanttisuutta. Aikaisemmin ikkunassa oli pieni tylsä kappa. Tykkään kyllä niin valtavasti tästä muutoksesta!:) Olohuoneeseen tuntui tulevan lisää neliöitä ja valoisuutta kun päästiin eroon niistä tummista kalusteista. Ihan valtava on kaipuu tällä hetkellä vaaleuteen ja romanttisuuteen :) Harmaa syksy sen varmaan saa aikaan :)Oikein hempeää ja romanttista lauantai-iltaa kaikille!:)

5 kommenttia:

 1. Oih, ihanan vanhuksen saitte hoitoonne!:) Mie vielä vastaavasta haaveilen:)

  VastaaPoista
 2. Voi jestas mikä kaunotar...miksi meille ei tule tällaisia tarjouksia vastaan! On kyllä todella kaunis ja ihana muutoskin siellä olkkarissa!

  VastaaPoista
 3. Ihania sävyjä käytetty sisustuksessa ja tuo hylly on aika cool! (:

  ps. käyähä vierailemassa, kultainenlintu.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Ihanan hoidokin saitte. Eikä toisesta kaunottaresta ole ongelma päästä eroon. Täällä blogistaniassa meitä omasta sivustavedettävästä haaveilevia on vaikka kuinka monta.... vink, vink ;-)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 5. Meiltä löytyy olohuoneesta juuri samanlainen penkki!:)

  VastaaPoista