torstai 22. marraskuuta 2012

Narupallovalot

Heippa!:)
Tänään on ollut ihan loistopäivä! :) Meillä kuvattiin pientä joulujuttusta lehteen :) Laittelen sitten myöhemmin omia kuviani tänne :) Meillä on siis alkuviikko ahkerasti siivottu ja sisustettu :) Voisin sanoa, että joulusiivot tuli tehtyä jo hyvissä ajoin :) Joitakin ompeluksia ja askarteluja tuli myös tehtyä. Yhtenä niistä nämä narupallot, jotka ripustelin ledivaloihin. Nämä pallot on kyllä kiva ja helppo tee-se-itse-idea ja näitä onkin useammassa blogissa jo näkynyt. Minä käytin näihin palloihin hamppunarua. Narua pyöritellään sikin sokin pienen ilmapallon päälle ja narua kastellaan liimaveteen. Kuivuttuaan naru jähmettyy ja pallo puhkaistaan sisältä pois. Pallot vain ohuella langalla valoihin kiinni ja se on valmis. hauskat ja tunnelmalliset valot :)  


8 kommenttia:

 1. nää on kyllä kivat..ja niin helpot tehdä. ainut vaan, jotta en varmaan saa tänäkään vuonna aikaiseksi tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli pitkään nämä suunnitteluasteella :) Jostain kumman syystä hommaan ryhtyminen aina siirtyi ja siirtyi.. ;)

   Poista
 2. Varmasti ihana kokemus ja tiedossa kauniita kuvia kauniista kodista!

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä kiva kokemus, enkä olis koskaan voinu kuvitellakkaan että meilläkin joskus joku muukin kuin minä kuvaa minun sisustukiani :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit valot! Ostin valmiit kaupasta ja isäntä sanoi, että kivat on mutta olishan nää varmaan osannut tehdä itsekin ;)

  Innolla odotan, minkälainen juttu tulee lehteen! :D
  Iloa viikonloppuun!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Innolla odotan minäkin :) Kivaa alkavaa viikkoa!:)

   Poista
 5. Mä kanssa pitkään suunnittelin noita ja viime viikolla vihdoin sain tehtyä! Eilen pyörittelin jumbopallon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ainakin aloittaminen viivästy kun kuvittelin että noissa olis tosi kova homma, mutta eihän se niin ollutkaan:) nopeita ja helppoja olivat tehdä:)

   Poista