torstai 1. marraskuuta 2012

Ripaus Punaista

Marraskuun ekan päivän kunniaksi otin muutaman pienen punaisen jutun esille tuomaan sitä vielä vähän kadoksissa olevaa joulumieltä. Punainen ei kuulu millään lailla suosikkiväreihini, kuten ei moni muukaan väri, mutta jotenkin se vaan kuuluu jouluun ja pieninä ripauksina on ihan siedettävä väri :) 
 


 Pullovaloidean lainasin Kolmen Tähden Kodin Marikalta :) Tosi kiva ja tunnelmallinen valaisinidea!:) Ledivalot vain pulloon ja töpseli seinään, helppoa ja kaunista :)

 Tikkaille olen ripustanut sydänvalot.
Kuvassa vilahtaa meidän uusi, isännän tekemä telkkaritaso :) Se on iiiihana!! Mutta siitä puuttuu vielä vetimet, joita malttamattomana jo postista odottelen. Tasosta siis luvassa kuvia kunhan saadaan vetimet kotiin ja paikalleen :)

8 kommenttia:

 1. Meinasinkin kysäistä, mitä on peräisin tuo ihana pöytä ja tv-taso:) Miehesi on todella taitava. kivasti tuo heinäseiväs tuossa reunassa, vau.
  Noin kaunista ei löydä mistään kaupasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo itse tehdyt kalusteet on kyllä tosi mieluisia :) Jotenkin nuo vanhat harmaat laudat ja heinäseipäät on niin meidän juttu, niistä on aina mukava keksiä uusia projekteja :)

   Poista
 2. Kivannäköistä teillä :) Mun on ihan pakko kysyä että mistä olet hankkinut tuota "vanhaa lautaa" tason päälle? heinäseipään bongasinkin kuten Hannekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Vanhat laudat on meidän talon rakennusajan jäännöksiä :) Onneksi niitä ei silloin aikoinaan pilkottu ja poltettu. Laudat on siis ihan raakalautaa, jotka on muutaman vuoden pellon reunassa sään armoilla olleet ja siellä kauniisti harmaantuneet :) Tämä taitaa olla sitä kierrätystä parhaimmillaan :)

   Poista
 3. En malta odottaa että laitat tuosta tv-tasosta lisäkuvia!!! Aivan mahtava!! Itse sain kanssa harmaantunutta lautaa hyppysiini ja niistä on jo vaikka mitä tulossa :)
  olen aivan ihastunut blogiisi!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) toivon itsekkin että jo lähipäivinä pääsisin laittamaan tasosta kuvia!:) Vieläkin vaan vetimet ovat tulematta, mutta onneksi matkalla jo :) Kiva että tykkäät blogistani, kiitos sinulle kun vierailet!:)

   Poista
 4. Voi että! Olen joulun laittamista pitkittänyt jä pitkittänyt ja yrittänyt odottaa sitä ensimmäistä adventtia. En taida enää jaksaa ja tänään vapaa päivän kunniaksi taidan aloittaa pienet puuhailut kotosalla! :) Ihanan näköistä ja juuri sellainen tunnelma mitä yritän itsekin saada aikaiseksi. Itsellä vielä kovin harjoittelua ;)

  VastaaPoista
 5. Kiva että tykkäät:) ja harjoitteluhan se tekee mestarin :) minä rupean jo hyvissä ajoin ripottelemaan punaista. Parempi laittaa jo vähän etuajassa kun sitten jo heti joulun mentyä tekee mieli siivota kaikki punaiset jutut kaappiin:)

  VastaaPoista