torstai 8. marraskuuta 2012

Rymsteerausta

Alakerrassa huonekalut ja pikkujutut jatkavat edelleen siirtymistä uusille paikoille. Myöskin punaisia juttuja tulee hiljalleen otettua lisää esille. Nyt siis muutama kuvanen viimepäivien rymsteerauksista ja pikkupuuhista :)
 

 Iso lyhty siirtyi tuohon kaapin viereen eteisen portaitten alta. Seinälle laitettiin koukku johon Villa Vallaton kyltti on kuin tehty roikkumaan :)
 Pikkuneitin leikkimökistä toin talveksi sisälle tuon roikkuvan keinujutun. Sehän piti sitten laittaa tuohon palkkiin roikkumaan kun siinä jo valmiiksi koukku oli. Karvatalja sopii keinuun just kivasti. Keinu on muuten tosi kiva istua ja kattoa telkkaria. Neitikin tykkää siinä kiikkailla :) Keinu on halpahallista joskus kesällä ostettu.

 Joulunpunaiset jutut lisääntyy hiljalleen ja vähän kuin vaivihkaa :)

Ruokailuerkkeristä lähti sivustavedettävä toiseen huoneeseen ja tilalle tuotiin puutarhapenkki pihalta. Tähän penkkiin sopii enemmän väkeä vierekkäin istumaan kuin siihen sivustavedettävään. Sivuille jäi nyt enemmän tyhjää tilaa ja pieni pyöreä pöytä sopi nurkkaan oikeen somasti :)

5 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanaa teillä onkaan...ja nuo punaiset väripilkut on ihania teidän kodissa, sopii hyvin...minäkin laitan tänä jouluna punaista ja valkoista...
  Kyllä vaan tämä aika joulun alla on ihanaa aikaa...saa luoda uutta kotiin ja etenkin se tunnelma...mie laitoin uuniin riisipuuroa ja tuli oitis jouluinen tunnelma kun tuoksuja alkaa tulla uunista..
  Iloista ja tunnelmallista aikaa näin joulun alla sinullekkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannele ja samoin sinulle!:) Just tuo tunnelmallisuus ja sen luominen on se paras juttu joulussa ja pimeässä talvessa :)

   Poista
 2. Ihanan näköistä!=) Olen seurannut kauan blogiasi, en vain ole enemmin kommentoinut. Teillä on paljon tavaraa ihanasti esille, antaako teidän pikkuinen ne olla rauhassa? Itsellä on kaksi pientä, vanhempi ja nuorempi kuin teidän ja yhtään tavaraa ei ole paikoillaan, kun he saapuvat huoneeseen...=) kasvatusvinkkejä???=
  )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hih, taitaa suurin osa tavaroista olla vielä pikkuneitin ulottumattomissa :) mutta kyllä meillä välillä käydään tahtojen taisteluita siitä mihin saa koskea ja mihin ei. Ja olen kyllä joutunut alimmat hyllyt tyhjentämään tavaroista ja laittamaan alas sellaisia juttuja jotka ei säry ja joita saa ottaa leikkeihin mukaan. Tuntuu että neitillä kiinnostus äiskän hyllyjä ja sisustusjuttuja kohtaan on menny aika äkkiä ohi :)

   Poista
  2. Meillä vähän sama ! Mikään ei pysy paikallaan tai sitten kaikki tekemäni ihanat jutut sotketaan. Lapseni ovat tosin hieman vanhempia joten pääsevät ja ylettyvät joka paikkaan. Jouduikin luopumaan toistaiseksi monista ihanista jutuista. Lapset on niin hetken pieniä, enkä jaksanut käyttää kaikkea aikaa kieltämiseen.

   Poista