lauantai 21. heinäkuuta 2012

DIY: Keittiön kattokoukusto

Muutama postaus sitten esittelin teille keittöön rakennetun saarekepöydän. Nyt isäntä teki sen kaveriksi pienen kattokoukuston, johon minä saan laittaa tilpehööriä roikkumaan :) Taas tuli lisää pölyjen pyyhkimistä, vois joku sanoa :) 
Saarekepöytään sopien koukustokin on tehty vanhasta laudasta ja heinäseipäistä. Rautakaupasta haettiin vain ketjua ja koukkuja. Kivoja pikkujuttuja roikkumaan ja lopputulos on niin mieleinen!:)
Näitä teeseitse-juttuja on nyt isännän loman aikana syntynyt varmaan koko vuoden edestä!:) Eiköhän se sitten taas hiljene kun työt ja kiireet alkaa. Mutta vielä olis muutama projekti odottamassa. Tallissa odottaa nimittäin ihana vanha sivustavedettävä ja takapihalle on aloitettu heinäseiväsaitaa!:)  
Telineellä ruukussa on muuten ananaksen tupsu istutettuna :) Onko kellään kokemusta ananaksen kasvatuksesta?:) Olis kiva saada jotain vinkkejä, jos vaikka onnistuis saamaan siihen jotain eloa..;)
Aurinkoista lauantaita!:)


6 kommenttia:

 1. Tosi kiva koukusto..minäkin olisin halunnut meille tuon tapaisen mutta kun asutaan vuokralla, niin ei voi kattoon ripustella enempää koukkuja kun niitä on jo ihan tarpeeksi..:)

  VastaaPoista
 2. Kiva koukusto ja myös ihana tuo saareke:)

  VastaaPoista
 3. Että sentään, kun olette taitavia ja idearikkaita! Diggailen sun blogia ihan kympillä <3

  VastaaPoista
 4. Kiva kattosysteemi :) Mä oon miettinyt, josko laittais vanhan ikkunan kattoon roikkumaan samaan tyyliin, saisi sinne päälle sitten kasattua kaikenlaista :)

  VastaaPoista
 5. Ihania ideoita koko blogi pullollaan, jäin lukijaksi!

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania ideoita sinun blogissa. Piti ihan miehellekin näyttää paria juttua, että minäkin haluan tuollaisen :)

  VastaaPoista