lauantai 28. heinäkuuta 2012

Pihapuuhia

Eilen ja tänään on puuhailtu ulkona lämpimässä auringon paisteessa, miljoonan paarman seurassa!:) Heinäseiväsaita valmistui eilen ja tänään myllättiin ja kuskattiin maata, sekä kasattiin kiviä tulevaa pientä mansikkamaata varten, jee!:) 
Vanhoista heinäseipäistä tehtiin aitaa takapihalle leikkimökin ja puuladon välille. Mansikkamaa tulee sitten ladon viereen aidan taakse. Just siihen paikkaan mihin rakennusaikana pihantekovaiheessa kasattiin kiviä. Kovan työn sai tehdä, että kivet saatiin liikeelle ja oikeille paikoilleen. Mutta lopputulos on hyvä ja kivasti saatiin tehtyä kivillä rajaukset mansikkamaan ja metsän välille.


Aurinkoista viikonlopun jatkoa!:)

6 kommenttia:

 1. Ihana tämä aita :) itse aloitan aidan teon viikonloppuna ja nyt kaipaan neuvoa! Tyhmä kysymys mutta miten olet laittanut nuo vinot välipuut niin että pysyy paikallaan? Millä ne on kiinnitetty?

  VastaaPoista
 2. Ihana aita! Laskitko kuinka monta heinäseivästä meni? Itse haaveilen samanlaisesta aidasta, ja mietin että kuinkahan monta heinäseivästä joutuisin metsästämään 3500 m2 tontille :)

  -Elina

  VastaaPoista
 3. olisi ihan kiva ja kohteliasta, jos sinä blogin pitäjä vaivautuisit vastaamaan lukijoidesi kysymyksiin koskien heinäseiväsaitaa.

  VastaaPoista