sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Haaveilu on hyvästä

 Tämä päivä on mennyt mun osalta sohvalla tiiviisti vaakatasossa huimauksen takia. Sillon tällön meikäläisellä lyö niskat niin jumiin, ettei veri kierrä kunnolla ihan nuppiin asti ja sitte huimaa niin ettei pystyssä meinaa pysyä... Kunnon hieronta tähän väliin saattais olla ihan aiheellista!:) No, nyt jo onneksi helpottaa..:)
Sohvalla makoillessa viihdytin itseäni surffailemalla netissä ja haaveilemalla hääjuttuja!:) 
Kuulun siihen ryhmään, joka jo hyvissä ajoin nuoruudessa alkaa suunnittelemaan ja keräilemään kaikenlaisia hääjuttuja. Niistä minun The Häistä ei kyllä vielä ole tietoakaan, mutta eihän se nyt ole oleellista!:)
Aikani kuluksi kasailin siis erilaisia kollaaseja, unelmien hääpuvuista, kampauksista, koruista, kukista, vihkitilaisuudesta, juhlapaikasta, kakuista ja koristuksista!:) Oli ihanaa uppoutua kauniiden asioiden ja haaveilujen maailmaan. Kuvat ovat osittain kovastikkin yliampuvia, mutta saahan sitä haaveilla!;) Kuvista kyllä käy selvästi ilmi minkälainen teema meidän häissä olisi!;)
 Haluan teillekkin jakaa nämä haaveiluni ja tallettaa ne tänne itselleni muistiin :) 
Kuvat avautuvat suuremmiksi niitä klikkaamalla :)5 kommenttia:

 1. Hih, mä vähän hyrisen, että josko pääsis kanssa suunnittelemaan, ei omia, ne meni jo joskus, mutta pojan! Kesällä niitä kannattaa suunnitella, talvella kun ei muista niin kuin näin häiden aikaan, kun luonto on kukkeimmillaan. Toi oon hyvä systeemi kerätä kuva kollaaseja (muissakin suunnitelmissa)!

  VastaaPoista
 2. Tahtoo kans naimisiin, vaikka olenkin jo;)
  Ihania kuvia, ehkä joskus pääsen sitten toteuttamaan omien lasten häitä:)

  VastaaPoista
 3. Huh, nyt ollaan kyllä samiksia! Mä kanssa eilen lähdin töistä kesken kaiken, kun pyörrytti niin kovasti. Tänään sama huimaus jatkuu, mutta en enää saanut lääkärille aikaa täksi päiväksi joten kestettävä on... Johtuiskohan mullakin niskoista..?

  Me juhlittiin viime vuonna omassa puutarhassa hieman samaan tyyliin ja moni noista inspiraatiokuvista olikin tuttuja juttuja :) Väreinä oli syksyn värejä ja koristeina lähinnä viljaa ja pihlajanoksia, sekä kynttilöitä ja lyhtyjä. Tänä vuonna ajateltiin tunnelmoida vähän samaan tyyliin ja pitää kreikkalaistyyliset puutarhajuhlat perheillemme :)

  VastaaPoista
 4. hih, mä kanssa olin suunnitellut yhtä sun toista, mutta sitten raskauden myötä tuli joku -pakko päästä naimisiin ennen vauvan syntymää- kohtaus ja niinpä häistä tuli aika erilaiset kuin alkuperäinen suunnitelma... iso pallomaha, ei biletystä aamuun saakka jne.
  ihania inspiraatio kuvia sulla!
  Toivottavasti niskajumi helpottaa!

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia, hassua, että mekkoa myöden kiteytit samalla kaikki omat ajatukseni ja haaveeni maalaisromanttisista häistä keräämiisi kuviin. Ilmankos myös blogisi miellytää kovasti silmääni :)
  Terveisin Annika.

  VastaaPoista