tiistai 17. heinäkuuta 2012

Kesäkeittiöhaaveilua

Puuhastelupostausten väliin on hyvä laittaa pieni haaveilujuttunen :) Mulla nimittäin haaveissa olis saada kesäkeittiö/oleskelupaikka takapihalle!:) Pinterestistä löytyi kaksi ihan täydellistä kuvaa vastaamaan mun haavetta!
Ehkä ensi kesänä on sitten sen vuoro. Tälle kesää riittää kyllä leikkimökin rakennusprojekti ihan hyvin :) Talvella vois vaikka suunnitella, piirrellä ja etsiskellä sopivia vanhoja ikkunoita valmiiksi ;)Mistä sinä haaveilet?:)

6 kommenttia:

 1. Oooh tuollaisen minäkin haluan!!:)

  Ihan mielettömän hieno tuo saareke!!Wau!!<3

  VastaaPoista
 2. Voi, että veit haaveet suustani ;)! Minä eilisen iltaa selaisin lehtiä ja näytin miehelleni kuvia siitä verannasta, katetusta terassista, paljon valkoisia isoja ikkunoita, keittiönurkkaus, kauniit kalusteet jne. Meidän pihalle ei uutta kesäkeittiöön mahdu, mutta takapihan puoleinen terassi katettuna ajaisi saman asian ja saisin samalla sen verannan ja talveksi/syksyksi katetun huoneen! Voi kun saisi sen jo tänä syksynä :)

  VastaaPoista
 3. Herttinen sentään, millai voi olla noin ihana ja luokseenkutsuva rakennus?
  Haaveilen kovasti terassin jatkosta, ja se ehkä onkin vielä tässä loman aikana tiedossa ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanan näköinen kesäterassi, kun vain olisi joku ketä sen rakentaisivat :)

  VastaaPoista
 5. Ihana!!! Samantyyppinen, johon parasta aikaa odotamme rakennuslupaa... Saas nähdä saadaanko tämän kesän aikana.

  Meillä on noita ikkunoita vaikka kuinka, vaihdoimme taloomme ikkunat ja ne oli just tuollaisia:) Loput laitetaan sitten myyntiin, kunhan nähdään mitä jää yli.

  VastaaPoista
 6. ihana lasihuone..
  Haaveilen minäkin tuollaisesta mutta ykkös haaveeni ja unelmani olisi saada asua omakotitalossa ja jossa olisi ulkosauna..leivinuuni, olohuoneessa takka tai pönttöuuni..lasikuistista jossa olisi pelargooniat..pieni piha jossa olisi marjapensaita ja omppuja..syksyllä monet valosarjat tai kynttilälyhdyt jotka valisisivat saunalle johtavaa pientä polkua..
  narisevia lattialautoja jalkojen alla..näistä unelmoin ja haaveilen...toinen mistä haaveilen olisi saada valkoinen rautasänky olkkariin tai kaunis valkoinen puusohva..

  VastaaPoista