torstai 12. heinäkuuta 2012

DIY-kynttelikkö

Heippa! :) Pinterestistä löysin kiva toteuttamisen arvoisen idean!:) Lasipurkeista, narusta ja vanhasta laudasta syntyi DIY-kynttelikkö terassille :) Lasipurkeille tehtiin vain reiät lautaan ja laudan sivusta kiristettiin ruuveilla paikalleen. Nopea, helppo ja ilmainen pikkupuuhastelu!:) Ihanan näköinen hämärässä :) Sisälläkin voisi olla tilaa jollekkin samantapaiselle ;) Illalla innostin vielä myöhällä etuterassia kuvailemaan. Terasseihin ei meillä vielä ole kauheasti panostettu sisustuksellisesti, mutta tästähän sekin nyt lähtee käyntiin!;)
 Pöydällä tarjottimena vanha ikkunanpoka, jossa pitsi tuunailtu lasiin.

4 kommenttia:

 1. Aivan upea kynttelikkö - pitääpä laittaa toteutettavien listalle ;o). Itseäni harmittaa, kun en pääse Pinterestiin kirjautumaan, koska en ole fb:ssa enkä Twitterissä enkä ainakaan ole löytänyt muuta keinoa rekisteröityä - tietääkö kukaan? Tai sitten täytyy kirjautua uudelleen fb:n...

  VastaaPoista
 2. Tosi upea kynttelikkö:) Mitä tarkoittaa tuo, että kiristetään ruuveilla paikalleen? Mietin, että miten purkit pysyvät tuossa kiinni, mutta liittyykö siihen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin elikkä just niillä ruuveilla purkit pysyy kiinni laudassa. Laudan sivuista molemmin puolin on ruuvattu katkaistut ruuvit painamaan purkin kaulaa, jotta se pysyy paikallaan. Varovasti kiristetään, jottei ruuvi paina liikaa ja säre purkkia..:) En oikein paremmin osaa selittää, toivottavasti sait jonkinlaisen kuvan :)

   Poista
 3. Ihanan romanttinen kynttilälyhty. Eikä mene kuin hetki kun iltaisin on jo pimeää !

  VastaaPoista