sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Fiilausta ja höyläystä

Lato alkaapi olemaan tuunausvaiheessa, jippii. :) Hieman on vielä maisemointia, mutta en malta olla näyttämättä tähänastisia puuhailuja. Kun meillä ei noista kivistä puutetta ole, ajattelimme hyödyntää niitä enemmänkin kuin vain kivijalkaan. Ladon takaa metsästä löytyi sopiva porraskivi ja ohuista laakakivistä tehtiin hieman edustaa. Kivien väleihin laitettiin sammalta. Saas nyt nähdä ottavatko ne kiinni maahan...

Isäntä teki vanhoista seipäistä tikkaat nojaamaan ladon seinää vasten ja minä tuunasin ns. kuistin. Tännekkin laitoin kaksi perunalaatikkoa ja myös vanha ikkunanpoka löysi paikkansa. Sinkkisankoihin keräsin metsästä hieman kukkasia ja voi siitä tuli ihana. Myös löytämäni vanha ruosteinen jakoavain pääsi kätevästi esille. :)

Haluaisin kovasti käsitellä oven ja hirret rautasulfaatilla jo nyt, jotta se harmaantuisi heti, mutta luultavasti joudun odottamaan ensi vuoteen. Näin sanoo viisaammat, että kannattaa odottaa, jotta puu saa hakea paikkansa ja loputkin parkit tippuvat irti.. Empä vain malttaisi odottaa..3 kommenttia:

 1. Body сreаtіng, рrеgnancy or weight lοѕѕ mаy possibly be the
  reason for stгetch marks.

  Hеre іѕ my blog :: http://www.prnewswire.com/news-releases/trilastin-review-and-latest-coupon-code-savings-released-at-awesomealldaycom-190256601.html

  VastaaPoista
 2. The connection interface auto populates the com port and components velocity configurations.
  The price tag of the item is also realistic.  my blog post: obd diag

  VastaaPoista
 3. The device is created incredibly user friendly. Even these applications give total tips to the mechanics for the prognosis function.


  my webpage; professional canobdii diagnostic code scanner

  VastaaPoista