lauantai 5. kesäkuuta 2010

Monenmonta ihanaa aarretta ja hyvää fiilistä

Torstaina vietimme ystäväni kanssa mukavan vapaapäivän kirpputoreja kierrellen. Päivä oli kyllä kaikin puolin todellinen menestys. Löysin mielettömän ihania juttuja ja suurin osa oli juuri sellaisia joita "olin aina halunnut". ;) Teimme isännän kanssa myös reissun mummolan vanhaan latoon ja haimme puuhasteluja varten heinäseipäitä, vanhoja perunalaatikoita ja ikkunanpokia sekä kaksi todella vanhaa ja isoa kärrynpyörää. Vapaapäiviä siis odotellessa.. :)Lisää hyvää fiilistä tähän kaikkeen on tuonut tieto tulevasta kesälomasta heinäkuun puolenvälin paikkeilla. Se on meinaan Hansun ihka ensimmäinen "virallinen" kesäloma ja sattuipa vielä yksiin isännän loman kanssa. Eipä olla yhtäaikaa lomailtu varmaan.. hmm.. koskaan. Taitaa olla niin, että seitsemän yhteisen vuoden aikana ollaan oltu reissussa ja hotellissa yksi vaivainen yö.. No jospa siihen nyt sitten saisi hieman muutosta!Kaiken lisäksi olen suunnattoman ylpeä itsestäni. Nimittäin 10 päivää sitten tein tähänastisen elämäni ehkä tärkeimmän päätöksen. Stumppasin sen viimeisen kerran. Hylkäsin ja hyvästelin samalla kertaa sekä parhaan ystäväni että pahimman viholliseni. Tunne on mitä parhain, vaikkakin luopuminen 10 vuoden yhteisestä taipaleesta L&M:n kanssa vaatii hieman surutyötä. Jokainen päivä tulee olemaan vielä pitkään pieni taistelu itseään vastaan, mutta tällä kertaa minä olen vahva!!!Alla pieniä vilahduksia ihanista kirpparilöydöistäni sekä perunalaatikkopuuhasteluista!


Kaksi perunalaatikkoa maalasin valkoiseksi ja näin ne sopivat kuin nenä päähän meidän terassille. Pienen maitonkan löysin Enkelin Eväspussista ja Riihimäen Lasin ison lasitölkin kirpparilta. Hinta taisi olla 19 euroa. Pienemmänkin tölkin ostin ja sen hinta oli 9 euroa.

Kodinhoitohuoneen yksi nurkkaus on tähän asti ollut melko tyhjillään. Vain nuo tikkaat ovat olleet seinää vasten. Nyt pienen tuunauksen jälkeen se näyttää mielestäni kivalta. Kaksi perunalaatiikkoa käsittelin tummalla pähkinällä ja ne tuovat mukavasti kontrastia valkoisiin seiniin.Emalivati on löytö kirpparilta ja sen kaveriksihan piti sitten saada myös kannu.

Sinkkisanko Enkelin Eväspussista...


Ja tämä ah niin ihana pyykkilauta kirpparilta 6 euron hintaan.


Kaksi rosettisettiä molemmat 0.20 euron hintaan sekä pitseilleni noita rullia (mikälie niiden virallinen nimi mahtaa ollakkaan).
Mustavalkoinen peltinen vanha lävikkö 6 e...


Peltinen kahvinsuodatin 0.50 e...


Puinen laatikko lehdille sisustusliikeestä.


Vanha peltinen kakkuvuoka taisi olla pari euroa sekä tässä se pienempi Riihimäen Lasin tölkki.
1 kommentti:

  1. Tästä blogistä löytyikin näemmä kaikkea mikä on miulle mieleen... Joten jättäydyn lukijaksi samantien =)

    VastaaPoista