torstai 24. kesäkuuta 2010

Kesäkukkien päivitystä

Ikkunalla laatikossa olleille Afrikan tähdilleni kävi jostain syystä kehnosti. Oliko syynä kylmät ilmat ja vaiko Hansun hoito.. ehkä molemmat. En tosiaankaan ole syntynyt viherpeukalon päivänä, eikä se nyt niin ihmeellistä ole, että saan kukkani tuolle mallille.. :)

No, joka tapauksessa oli lähdettävä uusia ostamaan, sillä en suvainnut noita rumiluksia enään kauempaa katsella ja juhannuskin tulossa. Aika lailla heikoksi oli valikoimat jo menneet ja ei puhettakaan että olisin saanut Markettoja, joita olin ensisijaisesti laatikoihin ajatellut. Ne olivat puutarhalla jo valmiiksi kuivahtaneita ja ylikasvaneita.


Päädyimpä sitten ostamaan valkoisia ruusubegonioita. Ja ne ovat kyllä todella kauniita vaikka yleensä en juurikaan ole tämän tyyppisistä kukista pitänyt.
Ladon edustalle ostin sinkkisankoihin verenpisaroita. Oi miten ne tunnelmaltaan sopivat siihen taydellisesti.Myös jo aikaisemmin, silloin toukokuun helteillä hankkimani lumihiutaleet ja riippupetuniat ovat todella komeassa kukassa. Kyllä nyt kelpaa juhannuksen tulla! :)

Aurinkoista juhannusta kaikille!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti