perjantai 25. kesäkuuta 2010

Keskikesän juhlaa

Tänä aamuna heräsin jostain syystä tavallista aikaisemmin vaikka vapaapäivä olikin. Isäntä jatkoi unia ja minä aloin tekemään porkkanapiirakkaa. Kyllähän oli isännän sitten mukava herätä tuoreen piirakan ja kahvin tuoksuun.
Porkkanapiirakka on meidän molempien ehdoton lemppari! Oikeastaan myös muidenkin läheisteni lemppari, etenkin lasten. Ja siskoni poika onkin elokuisiin rippijuhliinsa tilannut Hansu-tädiltä mm. tällaisia leipomuksia.


Ja vielä kaksi ääripäistä vaatetuskuvaa. Aurinkoisen ja lämpimän kesäpäivän asu vaihtui lennosta motskari varusteisiin, kun lähdettiin isännän kanssa ajelulle. Valkoinen mekko on muuten kirpparilta uutena ostettu, hinta muistaakseni 6 euroa.

Moottoripyöräkamppeeni ovat parin viime vuoden aikana alkaneet salakavalasti käydä ahtaammaksi.. joo myönnän, olen ollut ruoka-aikaan kotona. :) Viime kesänä motskarireissulla minä ja tiukat housuni saimmekin huomiota osaksemme, kun nuoret kossit kaupassa vislasivat housujeni perään.. ;O Tarttis varmaan rueta tekemään asialle jotain..:)

Ja jottei meno olisi liian äijämäistä, on Hansun varusteissa ripaus pinkkiä! :) Erityisesti kypärä on silmäteräni.. :)

3 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi kivannäköinen blogi. Liityin lukijaksi :)

  VastaaPoista
 2. No niinpäs löytyikin...tulin verannalta vastavierailulle:)

  Ihana tuo teidän talo. Ja olohuoneen seinien tapetti/maali on myös kaunis...meidän olkkarissa, kun on ihan kamala/ihana tapetti. Voinko kysyä, että onko tein oh:n seinät maalattu vai tapetoitu??? Mikä Väri??/Mikä Tapetti??

  VastaaPoista
 3. Kiitosta vain ja tervetuloa Katariina ja Sanna-Riikka! :)

  Meillä olohuoneen tapetti on Duron Enfärgade QuickUp mallistosta Qvintus 221-28. Duro sanoo väriä ruskeaksi, minä mielummin beigeksi... :)

  VastaaPoista