perjantai 18. kesäkuuta 2010

Vihdoin ja viimein saapui lipasto taloonMeidän makkariin tilasin uuden lipaston lisää säilytystilaa tuomaan. Oikeastaan tilauksen tein jo kolmisen kuukautta sitten, mutta toimitus venyi ja venyi ja venyi. Ja aivan meinasi Hansulta hermot mennä. Minä kun olen niin malttamaton... No, muutaman kiukkuisen sähköpostin ja kuukausien odottelun jälkeen lipasto vihdoin eilen saapui. Ja kyllä odotus kannatti. Lipasto oli luonnossa vielä paljon parempi kuin kuvassa ja sopi hyvin jo olemassa olevien makuuhuoneen kalusteiden kanssa.

Mutta sitten tulikin ongelma.. Lipaston päälle ei ollutkaan laittaa mitään kivaa. Kaikkea vanhaa tilipehööriä yritin pyöritellä, mutta ei vaan tullut sitä wau-se-on-siinä-tunnetta. Pikkumaista, ehkä joo...:) Eipä sitten auttanut kuin lähteä etsimään niitä wau-juttuja.. ja löytyihän niitä!

Kirpputorilta löysin tuon valkokehyksisen peilin kymmenellä eurolla. Tosin se oli liian hieno ja hyvässä kunnossa, mutta kun näytin sille hieman hiekkapaperia, siitä tuli wau :)


Minkä hintaiseksi mahtaisitte arvioida tämän ns. lampun?? :)

Pitkään olen katsellut uutta lamppua, mutta aina kun jonkun ihanan löysin, kaatui osto korkeaan hintaan. Tämän ns. lampun kanssa oli Hansulla kerrankin aivosolut toiminnassa.
Kirpparilta löysin tuon jalan, joka on oikeastaan iso kynttilän jalka. Se oli puun värinen ja hinta 1,5 euroa. Anita Koolta äkkäsin tuon varjostimen ja silloin sain ahaa-elämyksen; teen itse lampun, tai siis kyhäelmän joka näyttää lampulta olematta sitä. Ja niin valkoista spraymaalia jalkaan ja rautalankahässäkkä varjostimen alle ja siitä tuli wau. Eli kaiken kaikkiaan tuo "lamppu" maksoi n.15e.

Lisäksi uutuuksia ovat koristekranssi, valokuvakehys ja pitsiliina. Pitsiliinan ostin kirpparilta muutamalla eurolla ihan summissa, mutta kokonsa puolesta se sopi täydellisesti lipaston päälle.


Iloista viikoloppua!! :)

1 kommentti:

  1. Hih, meillä on tuo sama lipasto :) Olisin halunnut maalata sen valkoiseksi, mutta mieheni ei ole vielä antanut suostumustaan ;)

    Mukavaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista